„Realme“ ruošiasi sudrebinti telefonų rinką: netrukus debiutuos įspūdingomis įkrovimo galimybėmis aprūpinta „GT Neo 5” serija

Lukas Snarskis

2023-02-06, 10:44 (atnaujinta 2023-02-06, 10:49)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Praėjusių metų pradžioje buvo pristatytas ir „GT Neo 3“ flagmanas, o jau netrukus kinai ir vėl atsidurs viršūnėje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Realme“ ruošiasi sudrebinti telefonų rinką: netrukus debiutuos įspūdingomis įkrovimo galimybėmis aprūpinta „GT Neo 5” serija

Internete jau kuris laikas netyla kalbos apie „Realme GT Neo 5“ serijos išmaniuosius telefonus, o kompanijos atstovai dar visai neseniai patvirtino, kad šiai serijai priklausys pirmasis įrenginys su 240 W greitojo įkrovimo technologija. Jau žinoma ir tai, jog oficialus pristatymas įvyks visai netrukus – vasario 9 dieną.

Šiandien „Realme“ atstovai pasidalino dar vienu reklaminiu plakatu, kuriame atskleidė, jog vienas iš „GT Neo 5“ modelių turės 150 W greitąjį įkrovimą. Tai reiškia, kad šioje serijoje rasime bent du modelius. Vienas iš jų turės 240 W, o kitas – lėtesnį įkrovimą, kur rasime ir 5000 mAh talpos bateriją. Teigiama, kad pilnas tokio varianto įkrovimas truks vos 16 minučių.

Abu „GT Neo 5“ serijos išmanieji telefonai turės 6,74 colių įstrižainės AMOLED ekranus, o viršutinėje dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas, kur bus įmontuotas 16 MP objektyvas. „Realme GT Neo 5“ flagmanai veiks su aštuonių branduolių procesoriais, kurių maksimalus taktinis dažnis – 3 GHz. Verta pastebėti ir tai, jog įrenginiai turės 8 GB, 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei nuo 128 GB iki 1 TB vidinės atminties.

„Realme GT Neo 5“ serijos įrenginiai nugarėlėje turės tris kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP gylio sensorius. Jau žinoma ir tai, jog išmanieji telefonai turės po ekranu įmontuotus pirštų antspaudų sensorius, taip pat palaikys 5G ryšio technologiją.

Kaip jau minėjome, „Realme“ savo spaudos konferenciją surengs jau vasario 9 dieną, o tuomet ir paaiškės visos „GT Neo 5“ serijos subtilybės. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas