„Realme“ turi gerų naujienų europiečiams: naujieji flagmanai netrukus atkeliaus į mūsų regioną

„Realme“ turi gerų naujienų europiečiams: naujieji flagmanai netrukus atkeliaus į mūsų regioną

Kinijos kompanija „Realme“ šią savaitę pristatė naujuosius „GT 2“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie debiutavo Kinijos rinkoje. Ilgą laiką laukti įrenginiai sulaukė nemažai dėmesio, o kompanijos atstovai – ir klausimų.

Spaudos konferencijos metu nebuvo užsiminta apie „Realme GT 2“ serijos debiutą kituose regionuose, tačiau vienas bendrovės vadovų Madhavas Shethas patvirtino – „GT 2“ ir „GT 2 Pro“ modeliai netrukus debiutuos ir pasaulinėje rinkoje. Ir nors konkreti data nebuvo paminėta, tačiau teigiama, jog pirmiausia šie telefonai debiutuos Europoje.

Priminsime, jog „GT 2“ flagmanų seriją sudaro du modeliai - išvydo bazinis „Realme GT 2“ ir aukščiausios klasės „Realme GT 2 Pro“ modelis. Pastarasis veiks su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi. Itin sparčiai auganti Kinijos bendrovė pasirūpino, kad naujieji jų produktai taptų išskirtiniais.

„Realme GT 2“ serijos įrenginiai pasižymės išskirtiniu dizainu, mat dvi spalvų opcijos turės išskirtines nugarėles. Žalios ir baltos spalvos modeliai bus pagaminti iš specialiai sukurtos biologinės polimerinės medžiagos, kuri imituoja popierius pojūtį. Toks nugarėlės dizaino sprendimas – visiška naujiena išmaniuose telefonuose.

Standartinis „Realme GT 2“ modelis pasižymės 6,62 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o šio modelio veikimu rūpinsis „Snapdragon 888“ procesorius. Kalbant apie „GT 2 Pro“ modelį, pastarasis išsiskirs 6,7 colių įstrižainės ekranu su Quad HD+ raiška bei turės kintantį atsinaujinimo dažnį – nuo 1 iki 120 Hz. Verta paminėti ir 10 bitų spalvų bei HDR10+ palaikymą, o pats ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu.

Plačiau apie šiuos „Realme“ flagmanus galite skaityti paspaudę čia. Įdomu ir tai, jog šie išmanieji telefonai nebus vienintelės naujienos, kurios pasieks europiečiai. M.Shethas tikina, kad į mūsų regioną turėtų atkeliauti ir nauji bendrovės nešiojami kompiuteriai, o taip pat ir planšetės.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas