„Realme“ turi naujienų europiečiams: jau netrukus įvyks dar vieno flagmano pristatymas

„Realme“ turi naujienų europiečiams: jau netrukus įvyks dar vieno flagmano pristatymas

Dar paėjusį mėnesį Kinijoje pristatyta „Realme GT Master“ išmaniųjų telefonų serija pagaliau debiutuos ir Indijos rinkoje. Numatomo renginio data – rugpjūčio 18 diena. Tačiau tai ne vienintelė naujiena iš „Realme“ stovyklos.

Visai neseniai, „Realme“ paskelbė, kad tą pačią dieną šis įrenginys taip pat bus pristatytas ir Europos rinkai. Taip įmonė nusprendė atšvęsti faktą, kad „Realme“ jau jungia daugiau nei 100 mln. vartotojų visame pasaulyje.

Artėjančią „GT Master“ seriją sudaro „GT Master Edition“ ir „GT Master Explorer Edition“, tačiau tik „Master Edition“ pateks į Senojo žemyno ir šiuo metu didžiausią „Realme“ rinką – Indiją. Kompanijos spaudos konferencija, kaip jau minėjome, vyks rugpjūčio 18 dieną, 16:00 val. Lietuvos laiku. Abu pristatymai bus transliuojami tiesiogiai, o kai tik bus paskelbta transliacijos nuoroda, būtinai ja pasidalinsime ir su Jumis, kad galėtume kartu stebėti pačius naujausius „Realme“ įvykius!

Kuomet kitą trečiadienį „GT Master“ serija bus oficialiai pristatyta Europos rinkai, „Realme“ taip pat paskelbs apie naujus produktus kaip „TechLife“ ekosistemos dalį, kuri padės tapti sparčiausiai augančiu prekės ženklu ir bei inovatore naujose produktų kategorijose.

Be kita ko, „Realme“ kompanija taip pat paskelbė apie „Realme“ gerbėjų festivalį, kuris prasidės rugpjūčio 18 dieną ir tęsis iki pat rugpjūčio 28 dienos. Tikėtina, kad pristatymo metu gausime daugiau informacijos apie greitu metu vyksiantį gerbėjų festivalį.

Grįžtant prie aptariamos „GT Master“ serijos, „Realme“ dar neatskleidė „GT Master Edition“ Europoje būsiančios produkto kainos, tačiau naujausiais duomenimis teigiama, kad išmanusis telefonas turės dvi versijas – 6 GB/128 GB ir 8 GB/256 GB. Kiek žinoma, pirmoji versija turėtų kainuoti kainuoja 349 eurus, o antroji – 399 eurus.

Iš „GSM Arena“ pateiktų nuotraukų galime spręsti, kad „GT Master Edition“ Europoje bus pristatytas juodos spalvos dėžutėje su „Master Edition“ apsauginiu dėklu. „Realme GT Master Edition“ bus aprūpintas „Snapdragon 778G“ lustų rinkiniu, 120 Hz atkūrimo dažnį turinčiu „Super AMOLED“ ekranu bei palaikys 65 W „Super Dart“ įkrovimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas