„Red Magic 8 Pro“ nustebins itin sparčiu įkrovimu: prognozuojamos itin greito įkrovimo galimybės, tačiau europiečiams teks nusivilti

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia Red Magic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o dabar ruošiamas ir dar vienas flagmanas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Red Magic 8 Pro“ nustebins itin sparčiu įkrovimu: prognozuojamos itin greito įkrovimo galimybės, tačiau europiečiams teks nusivilti

Internete jau kuris laikas sklando kalbos apie naująjį „Red Magic 8 Pro“ išmanųjį telefoną, kuris bus skirtas žaidimų gerbėjams. Kompanijos atstovai jau anksčiau patvirtino, jog šis flagmanas bus gaminamas su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, tačiau tai tikrai ne vienintelė savybė, kuria nustebins naujasis modelis.

Jau anksčiau buvo minima, jog naujasis žaidimų telefonas turės 6000 mAh talpos bateriją, o taip pat ir 165W greitąjį įkrovimą. Tokią informacija patvirtina ir 3C sertifikatas, tačiau dabar aiškėja, kad galime išvysti dvi skirtingas versijas. Skelbiama, jog „Red Magic 8 Pro“ turės du modelius su skirtingomis baterijų talpomis – vienas modelis turės 5000 mAh, o kitas – 6000 mAh akumuliatorius.

Remiantis naujausia informacija, būtent 5000 mAh talpos baterija aprūpintas variantas pasižymės ir 165W greituoju įkrovimu. Kodėl ZTE ketina pasiūlyti dvi skirtingas baterija ir kokiomis savybėmis išsiskirs 6000 mAh akumuliatorius – išlieka nežinoma. Tiesa, tikėtina, kad Europai skirtas variantas neturės tokio greito įkrovimo. Ankstesni modeliai į Europą atkeliavo tik su 65W greituoju įkrovimu, o tai leidžia daryti prielaidą, kad tokia pati situacija laukia ir naujojo „Red Magic“ flagmano. Kaip bebūtų, kaip bus iš tikrųjų – sužinosime tik šio žaidimų flagmano pristatymo metu.

Pranešama, jog „Red Magic 8 Pro“ taip pat turės 6,8 colių įstrižainės OLED ekraną, o asmenukėms skirta kamera bus aprūpinta 16 MP raiškos vaizdo jutikliu. Nugarėlėje rasime tris kameras – pagrindinė jų pasižymės 50 MP objektyvu, o greta – 8 MP plataus kampo bei 2 MP sensorius portretams. Jau žinoma ir tai, jog „Red Magic 8 Pro“ pasiūlys „Bluetooth 5.2“ bei 5G ryšio technologijas, tačiau pagrindinės išmaniojo telefono specifikacijos išlieka nežinomos.

Tikėtina, kad kompanijos vadovai šį įrenginį gali pristatyti dar iki šių metų pabaigos. Kaip bebūtų, informacijos apie tai – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas