„Redmi Note 10” pagaliau sumažins atskirtį tarp flagmanų ir biudžetinių telefonų: aiškėja puikios specifikacijos

„Redmi Note 10” pagaliau sumažins atskirtį tarp flagmanų ir biudžetinių telefonų: aiškėja puikios specifikacijos

Telefonų gamintojai vis rimčiau žiūri į biudžetinės ir vidutinės klasės išmaniuosius įrenginius. Visų pirma, jų nuperkama daugiausiai, antra - jie puikiai tinka prijaukinti naujus vartotojus, kurių didelė dalis vėliau tampa lojalias klientais ir po kurio laiko įsigyja to paties gamintojo flagmanus arba brangesnius prietaisus. Tad nenuostabu, kad siekiant didinti susidomėjimą vidutinės klasės įrenginiuose vis dažniau panaudojamos kai kurios technologijos, kurios anksčiau buvo būdingoms tik flagmanams.

„Samsung“ jau kurį laiką vidutinės klasės telefonus gamina su „AMOLED“ - juk ryškios spalvos patinka visiems, nepriklausomai nuo jų pinigės storio. Panašu, kad jų pavyzdžiu paseks ir „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Redmi“. Internete jau plinta netrukus debiutuosiančios vidutinioko „Redmi Note 10“ pakuotės nuotraukos, kurios atskleidė keletą pikantiškų detalių. Paveikslėliai buvo nutekinti „Twiter“ socialine tinkle, Abhishek Yadav (@yabhishekhd) paskyroje. Iš nuotraukų matyti dalis įrenginio specifikacijų. „Redmi Note 10“ pagaliau turės nebe pigų IPS, o modernų FHD+ rezoliucijos AMOLED ekraną su skylutės formos išpjova viduryje - visai kaip „Samsung“ telefonai. Apie ekrano atsinaujinimo dažnį informacijos nėra, bet manoma, kad tai bus standartinis 60 Hz atsinaujinimo dažnis - 120Hz greičiausiai bus rezervuota brangesniam „Redmi Note 10 Pro”.

Galinėje dalyje sumontuotas kvadratinis kamerų modulis su 4 objektyvais. Pagrindinis sensorius, kaip jau tapo įprasta, bus 48 MP. Šis telefonas nuo savo didesniojo brolio „Redmi Note 10 Pro“ šiek tiek skirsis dizainu. „Redmi Note 10“ neturės sidabrinio rėmelio aplink kamerą bei skirsis ekranų išpjovų tipai - vietoj skylutės formos iškarpos „Pro“ modelis kažkodėl turės lašo formos išpjovą. Taip pat minimas lazerinis kameros autofokusavimas.

Grįžtant prie dizaino, kaip ir būdinga biudžetinės ir vidutinės klasės įrenginiams, pirkėjams bus platus spalvų pasirinkimas. Tiesa, neatskleidžiama, kokių atspalvių variantai dar bus be žalios. Pranešama, kad „Redmi Note 10“ bus parduodamas Europos ir Indijos regionuose, tačiau yra viena įdomi detalė. Manoma, kad šio telefono modelis, skirtas Indijos rinkai, gali skirtis nuo kituose regionuose parduodamų versijų. Kaip ten bebūtų, „Redmi Note 10” prekyboje turėtų pasirodyti per kelias ateinančias savaites.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas