„Redmi Note 10” serija pasirodys jau po 2 savaičių: už mažą sumą pasiūlys ypatingų naujovių

„Redmi Note 10” serija pasirodys jau po 2 savaičių: už mažą sumą pasiūlys ypatingų naujovių

„Redmi Note 9” išmaniųjų telefonų serija, kartu su „Samsung Galaxy A51” ir „Galaxy A71”, būtų galima tituluoti populiariausiais lietuvių telefonais - juos gatvėje išvysti galima kasdien ir netgi ne po vieną kartą. Visgi laikas nestovi vietoje, įrenginiai sensta, o jiems jau ruošiama pamaina. „Redmi” Indijos padalinys sukūrė specialų internetinį puslapį, kuriame netikėtai pasidalino informacija apie dar kol kas neišleistą „Note 10” ir pagrindines jo naujoves.

„Redmi” paviešintuose plakatuose žadama, kad „Redmi Note 10” taps lengvesnis ir galės pasigirti įspūdingu visiškai nauju išorės dizainu bei pagerintu atsparumu - telefonai turės IP53 apsaugos nuo vandens ir dulkių sertifikatą bei „Gorilla Glass” stiklą. Taip pat minimas ir naujas priekinės kameros dizainas. Įspūdi daro ir tai, kad bendrovė atkreipė dėmesį ir į smulkmenas, įprastai kamuojančias pigius telefonus. Reklaminiai plakatai skelbiam apie kokybiškesnius, „Hi-Res” sertifikatą turinčius garsiakalbius ir patobulintą vibraciją

Kita vertus, didžiausi patobulinimai bus atlikti pastebimiausiose srityse. „Redmi Note 10” serijoje pagaliau bus pasiūlytas didesnį atsinaujinimo dažnį turintis ekranas, kas suteiks malonesnį slinkimo jausmą, o žaidėjams leis mėgautis didesniu kadrų per sekundę skaičiumi.

Kompanija šiek tiek praskleidė miglą dėl procesoriaus - vizualuose matomas „Snapdragon” logotipas, tad „MediaTek” lusto diegimo galimybę bent jau šiuo metu galime atmesti. Tiesa, tiksliai neaišku, koks tiksliai procesorius bus pasirinktas - šeštos ar septintos serijos, nors beveik neabejojama, kad jis bus vienas naujausių „Qualcomm” asortimente.

Įdomu tai, kad kompanija rado kažkokių stebuklingų būdų dar labiau padidinti 5000mAh talpos bateriją, randamą „Redmi Note 9” serijoje, ir netgi sugebėjo pasiūlyti didesnį įkrovimo greitį.

Taip pat anksčiau pateiktame 10 sekundžių anonso vaizdo įraše matomas kameros simbolis, kuris leidžia spėti, kad šiemet itin daug dėmesio bus skiriama fotografijų kokybei. Labai tikėtina, kad gamintojas pagaliau ir į savo vidutinės klasės įrenginius įmontuos iki šiol tik aukštesnės kainų kategorijos modeliams skirtą 108MP pagrindinį kameros sensorių.

Remiantis gandais, bent jau pradžioje seriją sudarys 3 modeliai: „Redmi Note 10 4G”, „Redmi Note 10 Pro 4G” ir „Redmi Note 10 Pro 5G”. Internetiniame puslapyje skelbiama, kad tarptautinis „Redmi Note 10” linijos debiutas įvyks jau po dviejų savaičių - kovo 4 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas