„Redmi“ pagaliau pristatė vos 100 eurų kainuojančią naujieną: oficialiai pademonstruotas naujasis „Redmi 12C“ telefonas

Arnas Balčiūnas

2023-03-31, 15:56

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinį įmonė „Redmi“ per pastaruosius metus pristatė gausybę „Note 11“ serijos išmaniųjų telefonų, o ne taip seniai debiutavo ir „Note 12“ linijos modeliai. Gamintojas jau kuris laikas ruošė ir dar pigesnį modelį, o vakar, ketvirtadienį, jus buvo pristatytas ir oficialiai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Redmi“ pagaliau pristatė vos 100 eurų kainuojančią naujieną: oficialiai pademonstruotas naujasis „Redmi 12C“ telefonas

Internete pirmosios kalbos apie naująjį „Redmi 12C“ pasirodė dar gruodžio mėnesį, o jo oficialus pristatymas įvyko tik vakar, ketvirtadienį. Vos 100 eurų tekainuojantis įrenginys buvo pristatytas Indijos rinkai, o jau netrukus turėtų debiutuoti ir Europoje.

Naujasis „Redmi 12C“ išmanusis telefonas pasiūlys 6,71 colio įstrižainės IPS LCD ekraną su HD+ raiška bei 500 nitų ryškumu. Viršutinėje šios panelės dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur gamintojas įmontavo 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Pranešama, jog įrenginys veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi bei turės iki 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Tiesa, „Redmi 12C“ pasiūlys ne tik virtualios operatyviosios atminties galimybę, kuri leis praplėsti atmintį papildomais 5 GB, bet ir atminties kortelių palaikymą, kas leis praplėsti vidinę atmintinę. Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe.

Naujojo „Redmi 12C“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia rasime ir gylio sensorių, kurio raiška nėra skelbiama, o taip pat ir LED blykstę. Išmanusis telefonas taip pat turės „Bluetooth 5.1“, „Wi-Fi 802.11ac“ bei ausinių lizdą.

Pirkėjams ši „Redmi“ naujiena bus pasiūlyta pilkos, mėlynos, mėtinės bei šviesiai violetinės spalvų, o pigiausias modelis turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Pranešama, kad jo kaina sieks maždaug 100 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas