„Redmi“ pristatė dar vieną 5G telefoną: didžiulis ekranas, talpi baterija ir viliojanti kaina

„Redmi“ pristatė dar vieną 5G telefoną: didžiulis ekranas, talpi baterija ir viliojanti kaina

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ dar kovo mėnesį pristatė „Note 10“ serijos išmaniuosius telefonus. Ir nors pristatymo metu buvo pademonstruota nemažai naujienų, tačiau vieną modelį gamintojas laikė paslaptyje. Vakar, trečiadienį, Kinijoje buvo pademonstruotas ir naujasis „Redmi Note 10 Pro 5G“ variantas.

Ir nors „Note 10 Pro 5G“ gali pasirodyti labai panašus į savo pirmtaką „Redmi Note 10 Pro“, tačiau išties tai yra du skirtingi įrenginiai, o pagrindinis skirtumas yra ne tik 5G ryšio palaikymas. Tarp didesnių pokyčių, būtų galima paminėti, jog 5G modelis turi LCD ekraną, nors jo pirmtakas naudoja AMOLED.

Naujasis „Redmi Note 10 Pro 5G“ turi 6,6 colių įstrižainės ekraną, o viršutinėje jo dalyje rasime ir nedidelį asmenukių kameros apskritimą. Ekranas pasižymi Full HD+, o taip pat turi ir 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Tiesa, pastarasis veikia šešiais lygiais, kas reiškia, jog atsižvelgiant į Jūsų peržiūrimą turinį gali svyruoti nuo 30 Hz iki 120 Hz. Verta paminėti ir tai, kad „Note 10 Pro 5G“ ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „MediaTek Dimensity 1100“ procesorius, kuris turi ir 5G modemą, o pirkėjai galės įsigyti modelius su iki 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Redmi Note 10 Pro 5G“ taip pat turi 5000 mAh talpos bateriją, o gamintojas papildomai pasirūpino ir muzikos gerbėjams bei panaudojo dvigubus JBL garsiakalbius. Šios naujienos nugarėlėje – trys kameros.

„Redmi Note 10 Pro 5G“ turi 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta jos rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro sensorių. Priekinėje įrenginio dalyje įmontuota asmenukių kamera su 16 MP raiškos vaizdo jutikliu. Galima pasidžiaugti ir tuo, jog telefone jau įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija su „MIUI 12.5“ vartotojo sąsaja. Pigiausias „Note 10 Pro 5G“ modelis kainuos nuo maždaug 205 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas