„Redmi“ pristatė dar vieną pigų telefoną: populiarią seriją papildė „Speed Edition“ modelis, kuris nustebins ne tik žema kaina

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet išleidžia daugybę įvairių išmaniųjų telefonų, o kai kurie jų parduodami pasitelkiant dukterines kompanijas. Lietuviai puikiai žino tokius vardus kaip „Poco“ ar „Redmi“. Būtent pastaroji dar visai neseniai pristatė „Note 12“ seriją, kuri sulaukė dar vieno naujo modelio.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Redmi“ pristatė dar vieną pigų telefoną: populiarią seriją papildė „Speed Edition“ modelis, kuris nustebins ne tik žema kaina

„Redmi“ jau anksčiau buvo pristačiusi net keturis „Note 12“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Redmi Note 12“, „Note 12 Pro“, „Note 12 Pro+“, o taip pat ir „Note 12 Discovery“. Prieš kelias dienas buvo pristatytas ir penktasis šios linijos įrenginys – „Redmi Note 12 Pro Speed Edition“.

Nors šio naujojo modelio pavadinimas sufleruoja didesnį, naujasis „Redmi Note 12 Pro Speed Edition“ yra aprūpintas analogiškomis įkrovimo savybėmis kaip ir „Pro“ variantas. Čia mes rasime 5000 mAh talpos bateriją su 67W greituoju įkrovimu, o taip pat ir „QC 3+“, „PD 2.0“ ir „PD 3.0“ protokolų palaikymą.

„Redmi Note 12 Pro Speed Edition“ dizainas išlieka itin panašus į savo pirmtaką, o nedidelius pasikeitimus galima įžvelgti tik įrenginio nugarėlėje. Naujasis telefonas turi kiek pakoreguotą kamerų iškilimą, o „Redmi“ logotipas iš apatinės įrenginio dalies perkeltas į viršų. Tiesa, nors „Speed Edition“ turi tokios pačios talpos bateriją kaip ir standartinis „Pro“ modelis, tačiau šio modelio svoris yra šešiais gramais mažesnis ir siekia tik 181 gramą.

Didžiausi „Redmi“ naujienos pasikeitimai – tai procesorius ir kamerų sensoriai. Naujasis įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi bei pasiūlys 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro objektyvą.

„Redmi Note 12 Pro Speed Edition“ aprūpintas 6,67 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 HZ atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama OLED panelė su 10 bitų spalvų palaikymu. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog šis modelis pirkėjus pasieks su „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versija, kuris sukurta pagal „Android 13“.

Pirkėjams šis išmanusis telefonas bus pasiūlytas mėlynos, juodos arba žalios spalvos, o pigiausias modelis kainuos nuo 230 eurų. Šiuo metu „Redmi Note 12 Pro Speed Edition“ yra prieinamas tik Kinijoje, o gamintojas nepateikė jokios informacijos apie jo pasirodymą Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas