„Redmi“ pristatė dar vieną pigų telefoną: primena kitą bendrovės produktą, tačiau yra esminis skirtumas

„Redmi“ pristatė dar vieną pigų telefoną: primena kitą bendrovės produktą, tačiau yra esminis skirtumas

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ pristatė dar vieną „Redmi 10“ išmaniųjų telefonų serijos modelį. Prieš keletą dienų oficialiai pademonstruotas naujasis „Redmi 10 Prime“, kurio pristatymas įvyko Indijoje.

Nors šis įrenginys ir yra pakankamai pigus, tačiau gamintojas aprūpino savo naująjį produktą dėmesio vertomis specifikacijomis. Dar vieną įdomi detalė – tai iš esmės yra tas pats „Redmi 10“ modelis, tačiau su vienu esminiu skirtumu – didesnės talpos baterija.

„Redmi 10 Prime“ įrenginyje rasime 6,5 colio įstrižainės LCD ekraną su 90 Hz atnaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Telefone taip pat yra 50 MP raiškos pagrindinė kamera su f / 1.8 diafragma aplink galą, 8 MP raiškos itin plataus kampo objektyvas ir du 2 MP raiškos moduliai – makro ir gylio jutikliai. Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G88“ mikroschemų rinkinį suporuotą kartu su 4 arba 6 GB operatyviosios (RAM) ir 64 arba 128 GB vidinės atminties.

6 000 mAh talpos baterija turėtų prailginti „Redmi 10 Prime“ įrenginio veikimą, lyginant su „Redmi 10“ modeliu. Verta paminėti, kad naujasis modelis palaiko ir 18W greitąjį įkrovimą. Dar viena detalė, kuri nudžiugins – išmanųjį galėsite naudoti ir kaip išorinę bateriją bei įkrauti kitus įrenginius ar priedus, o tokiu atveju įkrovimo sparta sieks 9W. Kalbant apie programinę įrangą, telefone rasime „MIUI 12.5“ vartotojo sąsają, veikiančią „Android 11“ operacinės sistemos pagrindu.

Vartotojai, susidomėję šiuo modeliu, galės rinktis iš keleto korpuso spalvų – „Phantom Black“, „Astral White“ ir „Bifrost Blue“. 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties versija turėtų kainuoti maždaug 144 eurus, o 6 GB RAM ir 128 GB atminties modelis – 168 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas