„Redmi“ pristatė naująjį „Note 12T Pro“ modelį: telefonas pasiūlys ne tik naujausią „MediaTek“ procesorių, bet ir puikių savybių ekraną

Lukas Snarskis

2023-05-30, 07:45

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Neretai ši milžinė mėgsta pristatyti tuos pačius įrenginius su skirtingais pavadinimais, o taip pat ir skirtinguose regionuose.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Redmi“ pristatė naująjį „Note 12T Pro“ modelį: telefonas pasiūlys ne tik naujausią „MediaTek“ procesorių, bet ir puikių savybių ekraną

„Redmi“ šiemet pristatė jau ne vieną „Note 12“ serijos išmanųjį telefoną, o dabar debiutavo ir naujasis „Redmi Note 12T Pro“. Naujasis modelis yra atnaujintas „Redmi Note 11T Pro“ įrenginio variantas, kuris veiks su naujuoju „MediaTek“ procesoriumi.

Naujasis „Redmi Note 12T Pro“ yra aprūpintas „Dimensity 8200 Turbo“ mikroschemų rinkiniu bei turi iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 080 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Čia taip pat bus įdiegta ir „Android 13“ operacinės sistemos versija su „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Išmanusis telefonas pasižymi 6,51 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Naujasis „Redmi“ įrenginys dar turės ir tris kameras nugarėlėje.

Skelbiama, jog „Note 12T Pro“ modelis pasiūlys 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta rasime 8 MP plataus kampo objektyvą bei 2 MP makro sensorių. Išmanusis telefonas taip pat turi stereo garsiakalbius ir šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį.

Pirkėjams šis įrenginys bus prieinamas mėlynos, sidabrinės bei juodos spalvų. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kiek kainuos naujasis „Redmi Note 12T Pro“. Kaip bebūtų, tokia informacija turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas