„Redmi“ ruošia nebrangią naujieną europiečiams: netrukus gali debiutuoti „Redmi 10C“ telefonas

Lukas Snarskis

2022-03-12, 12:00 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų
„Redmi“ ruošia nebrangią naujieną europiečiams: netrukus gali debiutuoti „Redmi 10C“ telefonas

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ jau kovo 17 dieną ketina pristatyti „Redmi 10“ išmanųjį telefoną Indijoje. Tačiau tai gali būti ne vienintelė bendrovės naujiena artimiausiu metu.

Naujausia informacija rodo, kad „Redmi“ jau netrukus, labai panašų įrenginį, gali pristatyti ir pasaulinei rinkai. Internete pasirodo kalbos apie telefoną, kuris būtų žinomas kaip „Redmi 10C“.

Jeigu Indijoje ruošiamas prietaisas būtų aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi, tai Europoje pasirodantis „10C“ variantas bus aprūpintas neįvardintu aštuonių branduolių lustu su „PowerVR GE8320“ vaizdo plokšte. Teigiama, kad tai būtų vienintelis šių išmaniųjų skirtumas.

Naujasis „Redmi 10C“ turėtų pasižymėti 6,53 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška, o šio modelio nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera. Greta jos, 2 MP gylio sensorius. Išmanusis telefonas taip pat turės 5000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

Pranešama, kad „Redmi 10C“ mūsų regione turėtų kainuoti 150-200 eurų, o pirkėjams šis išmanusis bus pasiūlytas su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Tai turėtų būti vienintelė atmintinių opcijų, tačiau gamintojas pasiūlys nemažai spalvinių variantų – pilkos, žalios ar mėlynos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas