„Redmi“ ruošia pigų telefoną: aiškėja kitąmet pasirodančio „Redmi 10 (2022)“ modelio savybės

„Redmi“ ruošia pigų telefoną: aiškėja kitąmet pasirodančio „Redmi 10 (2022)“ modelio savybės

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ yra puikiai žinoma dėl dažnai pristatomų pigesnių išmaniųjų telefonų. Šios bendrovės produktai labai gerai vertinami dėl savo puikaus kainos ir kokybės santykio, o kiekvieno naujo modelio išleidimas susilaukia nemažai dėmesio.

Jau kitų metų pradžioje turėtų debiutuoti 2022 metų „Redmi 10“, kuris turėtų būti savotiškas, kiek anksčiau išleisto, „Redmi 10“ modelio atnaujinimas. Tačiau panašu, kad gamintojas turi visai kitų planų ir idėjų, atskleidžia „Google Play Console“ duomenų bazėje aptikti duomenys.

Panašu, kad „Redmi 10 (2022)“ išmanusis telefonas bus savotiškas žingsnis atgal, bent jau vertinant šio įrenginio veikimą. Remiantis naujausia informacija, telefonas veiks su „Helio G70“ procesoriumi, nors jo pirmtakas turėjo kiek galingesnį „Helio G88“ lustą. Ši „Redmi“ naujiena taip pat turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) atminties, o taip pat bus aprūpinta ekranu su Full HD+ raiška.

„Redmi“ į šį išmanųjį telefoną ketina įdiegti „Android 11“ operacinę sistemą, o taip pat ir „MIUI 12.5“ vartotojo sąsają. Deja, tačiau tiksli šio įrenginio išleidimo data išlieka nežinoma, bet tikimasi, jog tai turėtų įvykti pirmojo kitų metų ketvirčio metu. Reikėtų neatmesti tikimybės, kad iš pradžių „Redmi 10 (2022)“ debiutuos tik Indijos rinkoje, o vėliau pasieks ir Europą.

5 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Žinovas...

100 (350 litų) eurų čia pigu !?

Edvinas

Dar į rublius paversk, aišku, kad pigu, verkšliantojai...

G. S.

Už tokią kokybę,taip pigu. Redmi 8A 2019 metais pirkau už 119eur. Paprastutis,bet visai tenkina.Dar pigesni,jau yra visiškas šlamštas.

G. S.

Net ir litais,padorus telefonas,kainuodavo nuo 200 iki 400 Lt. Sakyčiau,nelabai kas pasikeitė.

:)

Tai blet pigiau, kaip 100EUR jau nieko gero ten, tik kinu nežinomi eksperimentiniai kokie modeliai ... Čia 100eur belekai pigu ir laiko atitinkamai metus gal. Ir nesvarbu čia ta valiuta, visur panašiai ar euras ar doleris ar svaras butu, kad jei telefonas uz 100 jis budget zemos klases. Ir nustokit i litus verst kuriu nera ir nebus, jau ir euro verte krentanti

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas