„Redmi“ ruošiasi naujųjų „Note 12“ modelių pristatymai: aiškėja pirmosios savybės ir pristatymo data

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinį įmonė „Redmi“ per pastaruosius metus pristatė gausybę „Note 11“ serijos išmaniųjų telefonų, o jau netrukus turėtų debiutuoti ir pirmieji „Note 12“ linijos modeliai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Redmi“ ruošiasi naujųjų „Note 12“ modelių pristatymai: aiškėja pirmosios savybės ir pristatymo data

Naujausia informacija atskleidžia, jog „Redmi“ naujuosius įrenginius gali pristatyti prieš pat „Double 11“ apsipirkimų festivalį. Pastarasis renginys yra didžiausias išpardavimų festivalis Kinijoje, kurį būtų galima palyginti su mums puikiai žinomu „Juoduoju penktadieniu“.

Nors tiksli „Redmi Note 12“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymo data išlieka nežinoma, tačiau tikėtina, kad tai gali įvykti spalio pabaigoje. Kinijos kompanijos atstovai turėtų pademonstruoti naujuosius „Note 12“ ir „Note 12 Pro“ serijos įrenginius, kurie turėtų pasižymėti geresnėmis veikimo galimybėmis, lyginant su praėjusių metų modeliais.

Neoficialiais duomenimis, „Redmi Note 12“ serijos įrenginiai turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 1300“ procesoriais. Pranešama ir apie 120W greitojo įkrovimo palaikymą, o nugarėlėje turėtumėme rasti trigubas kameras. Pagrindinė „Note 12“ serijos įrenginių kamera naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį.

Kol kas daugiau informacijos apie jau visai netrukus pasirodančius „Redmi“ išmaniuosius telefonus nėra, tačiau, tikėtina, kad netrukus gali paaiškėti ir daugiau specifikacijų. Kaip žinia, „Xiaomi“ ir dukterinės jos kompanijos nėra linkusios laikyti visko paslaptyje.

4 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas