„Redmi“ ruošiasi pigaus telefono pristatymui: jau netrukus turėtų debiutuoti „Redmi 12C“ modelis

Lukas Snarskis

2022-12-05, 07:20 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinį įmonė „Redmi“ per pastaruosius metus pristatė gausybę „Note 11“ serijos išmaniųjų telefonų, o ne taip seniai debiutavo ir „Note 12“ linijos modeliai. Dabar, gamintojas ruošia ir dar pigesnių įrenginių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Redmi“ ruošiasi pigaus telefono pristatymui: jau netrukus turėtų debiutuoti „Redmi 12C“ modelis

Internete pasirodė pirmosios kalbos apie „Redmi 12C“ išmanųjį telefoną, kuris buvo aptiktas FCC ir IMEI duomenų bazėse. Tai, neabejotinai, sufleruoja, jog šis nebrangus įrenginys jau netrukus turėtų būti pristatytas ir oficialiai. Dar viena įdomi detalė – „Xiaomi“ dukterinė kompanija taip niekada ir nepristatė „Redmi 11C“, kas leidžia daryti išvadą, jog buvo nuspręsta praleisti šį variantą.

Deja, kol kas nėra žinomos jokios galimos „12C“ modelio specifikacijos, tačiau nutekėję sertifikatai atskleidžia, jog telefonas turės dvigubo dažnio Wi-Fi palaikymą, o taip pat palaikys ir 4G ryšį. „Redmi 12C“ taip pat turėtų būti pristatytas su „MIUI 13“ vartotojo sąsajos versija. Žinoma, šio modelio specifikacijos turėtų būti panašios į kovo mėnesį debiutavusio „Redmi 10C“ modelio.

Priminsime, jog pastarasis „Redmi“ įrenginys turi 6,71 colių įstrižainės ekraną ir veikia su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi bei turi 3 arba 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 arba 128 GB vidinės atminties. Šio modelio veikimą palaiko 5000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

Nors „Redmi 10C“ buvo pristatytas šių metų pradžioje, tačiau „12C“ modelio pristatymo tikimasi sulaukti dar šiemet. Tikėtina, jog artimiausiu metu „Xiaomi“ dukterinė kompanija turėtų pateikti daugiau informacijos apie šio telefono galimybes, o taip pat ir galimą pristatymo datą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas