Rudenį pasirodantys „iPhone 15“ gali nustebinti įkrovimo sparta, tačiau įžvelgiama ir galima „Apple“ gudrybė

Lukas Snarskis

2023-03-24, 07:16

1 komentaras

JAV technologijų milžinė „Apple“ kasmet pristato naujus „iPhone“ išmaniuosius telefonus, kurie dažniausiai debiutuoja rudenį. Tačiau kalbos apie flagmanus sklinda nuolatos, o internete jau kuris laikas aptarinėjama ką naujo pasiūlys 2023 metų modeliai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Rudenį pasirodantys „iPhone 15“ gali nustebinti įkrovimo sparta, tačiau įžvelgiama ir galima „Apple“ gudrybė

Rudenį pasirodantys „iPhone 15“ serijos išmanieji telefonai jau dabar yra aptarinėjami ir daugelis tikisi įvairiausių pokyčių, ką rodo ir viešoje erdvėje sklandanti informacija. Jau šiemet tikimasi, jog įrenginiuose nebeliks „Lightning“ įkrovimo lizdo, kurį turėtų pakeisti USB-C, o tai gali turėti ir papildomų privalumų.

Remiantis naujausia informacija, „Apple“ planuoja pasiūlyti ir greitesnio įkrovimo galimybes. Praėjusių metų pabaigoje pristatyti „iPhone 14“ ir „iPhone 14 Plus“ nesiūlo nė 20W, o „iPhone 14 Pro“ serijos modeliai aprūpinti tik 27W greituoju įkrovimu, kas reiškia, kad norint įkrauti pusę baterijos – prireiks pusvalandžio.

Išmaniųjų telefonų rinkoje jau galima rasti įrenginių, kurie siūlo 100W ar net 210W greitąjį įkrovimą, tačiau tokios spartos „Apple“ pasiūlyti neketina. Šaltinių Kinijoje teigimu, „iPhone 15“ serijos modeliai tikrai pasiūlys greitesnį įkrovimą nei anksčiau, tačiau tai nebus labai kardinalus pokytis, todėl sunku tikėtis, jog čia rasime 65W ar 100W įkrovimo galimybes.

Tačiau greitesnis įkrovimas gali tapti ir dar vienu triuku, kurį ketina panaudoti „Apple“. Reikėtų nepamiršti, jog JAV milžinė savo išmaniuosius telefonus parduoda be įkrovimo blokelių dėžutėje, o tai reiškia, kad juos reikia įsigyti atskirai. Su „iPhone 15“ serijos flagmanais pasiūlius spartesnį įkrovimą – automatiškai bus reikalingas ir naujas įkrovimo blokelis, o tai yra mažų mažiausiai 25 eurai, kuriuos daugeliui reikės išleisti papildomai.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas