Rugpjūtis žada įdomių naujienų: telefonai, kurie bus pristatyti jau visai netrukus

Rugpjūtis žada įdomių naujienų: telefonai, kurie bus pristatyti jau visai netrukus

Vasaros metu išmaniųjų telefonų rinkoje jaučiamas nedidelis sulėtėjimas, tačiau rugpjūtis kasmet mums atneša daugybę įvairių naujienų. Nors 2020 metai nepretenduoja į geriausių metų titulą, tačiau šeštadienį prasidėjęs mėnuo vis tiek pateiks mums ne vieną tikrai įdomią naujieną.

Šiandien siūlome pažvelgti į išmaniuosius telefonus, kurių pristatymas įvyks jau šį mėnesį. Nors šiemet rugpjūtis ir negali pasigirti labai didele įrenginių gausa, tačiau bent keletas įdomių pristatymų tikrai įvyks. Taigi, pažvelkime kas mūsų laukia.

Google Pixel 4A

Išmanusis telefonas, kurio laukiama nuo pat šių metų pradžios. Įvairiausios kalbos apie „Pixel 4A“ telefoną sklindą jau ne vieną mėnesį, o dabar aiškėja tai, jog jo pristatymas įvyks jau rytoj, rugpjūčio 3 dieną. Dar šiandien rašėme apie šio įrenginio specifikacijas, tačiau jeigu neskaitėte ano teksto, tai priminsime, kad ši „Google“ naujiena turėtų pasižymėti 5,81 colio įstrižainės ekranu, „Snapdragon 730“ procesoriumi bei 12,2 MP raiškos pagrindine kamera.

Realme V5 5G

Šiemet „Realme“ itin aktyviai pristato naujus išmaniuosius telefonus, o jau rytoj turėtų būti pristatytas ir „Realme V5 5G“ modelis. Pranešama, kad šis įrenginys turės 6,5 colių įstrižainės ekraną, „Dimensity 720 5G“ procesorių bei 5000 mAh talpos bateriją su 30W greituoju įkrovimu. Ir nors šis modelis greičiausiai bus skirtas tik Azijos rinkoje, tačiau lietuviai tikrai žino būdų kaip įsigyti dėmesio vertus produktus. Mūsų manymu – tai vienas tokių telefonų.

Asus Zenfone 7 serija

Galbūt „Asus“ ir nėra pats populiariausias išmaniųjų telefonų gamintojas, ypatingai Lietuvoje, tačiau jau artėja laikas ir šiam gamintojui pristatyti savo flagmanus. Nors apie naujuosius „Zenfone 7“ ir „Zenfone 7 Pro“ daug informacijos nėra, tačiau tikėtina, kad šie telefonai veiks su „Snapdragon 865“ bei „Snapdragon 865+“ procesoriais. Kaip bebūtų, kol kas išlieka neaišku kada šie flagmanai gali pasirodyti, tačiau rugpjūtis – vienas tinkamiausių mėnesių.

Redmi 9 Prime

Nors jau žinoma, kad „Redmi 9 Prime“ bus pristatytas rugpjūčio 4 dieną, tačiau apie šį išmanųjį telefoną yra daugiau klausimų nei atsakymų. Labiausiai tikėtina, kad „Xiaomi“ Indijoje pristatys tiesiog pervadintą „Redmi 9“ įrenginį. Jeigu taip įvyktų, įdomu kiek šis produktas kainuotų būtent šioje šalyje.

Samsung Galaxy Note20 serija

Vienas didžiausių šio mėnesio desertų – „Samsung“ pristatymas. Jau rugpjūčio 5 dieną bus pristatyti naujieji „Galaxy Note20“ serijos flagmanai, o jų turėtų būti du. Įvairiausių gandų apie šiuos telefonus yra tiek daug, jog bus tikrai įdomu kuo sugebės nustebinti pats gamintojas, tačiau „Galaxy Note20“ ir „Galaxy Note20 Ultra“ jau dabar galima vadinti laukiamiausiais šio mėnesio telefonais.

Tiesa, „Samsung“ dar gali pristatyti ir naująjį „Galaxy Z Fold 2“ sulenkiamą išmanųjį telefoną. Kaip tikriausiai žinote, tai būtų praėjusių metų modelio atnaujinimas, tačiau bent jau kol kas nėra jokios oficialios informacijos, kad šis flagmanas bus pristatytas kartu su „Galaxy Note20“ serijos įrenginiais.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas