„Samsung“ anonsuoja „Galaxy S22“ serijos pristatymą: žada pademonstruoti dėmesio vertus produktus

Lukas Snarskis

2022-01-21, 11:55 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

2 komentarai (-ų)
„Samsung“ anonsuoja „Galaxy S22“ serijos pristatymą: žada pademonstruoti dėmesio vertus produktus

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulyje „Samsung“ ruošiasi naujųjų savo flagmanų pristatymui. Kalbos apie „Galaxy S22“ serijos išmaniuosius netyla jau kuris laikas, o didžioji dalis šios serijos įrenginių specifikacijų jau spėjo tapti ir vieša paslaptimi.

Jau kuris laikas buvo aptarinėjama ir galima flagmanų išleidimo data, o šiandien savo žodį tarė ir „Samsung“ kompanijos vadovai. Ir spėkite kas bus? Jau vasario mėnesį išvysime naujuosius „Galaxy S22“ serijos išmaniuosius telefonus. Tai, kad renginys įvyks būtent vasarį – menka naujiena, nes apie tai kalbama jau bent kelias savaites. Deja, tačiau „Samsung“ nepatvirtino tikslios įrenginių išleidimo datos.

„Samsung Electronics“ prezidentas TM Rohas išplatino įrašą, kuriame buvo patalpintas ir trumpas reklaminis vaizdo klipas. Kompanijos atstovas pažadėjo ir tai, jog kitą mėnesį įvykstančio „Unpacked“ renginio metu mes išvysime „labiausiai dėmesio vertą „S“ serijos įrenginį, kurį „Samsung“ yra pagaminusi. Skamba įdomiai, tiesa? Tačiau tai dar nėra viskas.

T.Rohas pridūrė ir tai, jog „naujos kartos „Galaxy S“ atkeliauja tam, jog pasiūlytų geriausią patirtį iš visų „Galaxy“ produktų viename įrenginyje“. Nesunku nuspėti, kad tai yra ganėtinai akivaizdi užuomina į „Galaxy Note“ seriją, kurios likimas panašu tampa aiškus – „Samsung“ nebeketina pristatyti šios linijos produktų. Tiesa, „Galaxy S22 Ultra“ šiemet galimai bus labai panašus įrenginys į „Galaxy Note20“, bent jau dizaino prasme.

Priminsime, jog šiemet, kaip ir anksčiau, „Samsung“ ketina pristatyti tris „Galaxy S22“ serijos išmaniuosius telefonus. Mus ir vėl pasieks „Samsung Galaxy S22“, o taip pat ir „Galaxy S22+“ bei „Galaxy S22 Ultra“. Neoficiliais duomenimis, „Galaxy Unpacked 2022“ renginys gali įvykti vasario 9 dieną.

Kiek anksčiau, buvo kalbama, kad Europoje parduodami „Samsung“ flagmanai gali veikti su „Qualcomm“ procesoriais, kas yra įprasta JAV rinkoje. Tokias kalbas paskatino gamintojo problemos su „Exynos“ gamyba, tačiau panašu, jog tai ir liks tik kalbomis. Pranešama, kad į mūsų šalies parduotuves atkeliavę „Samsung“ flagmanai ir toliau veiks su „Exynos“ lustais, o šiuo atveju – su „Exynos 2200“ procesoriais.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas