„Samsung“ džiaugiasi pigių flagmanų sėkme: atskleidė „Galaxy S20 FE“ pardavimų rezultatus

„Samsung“ džiaugiasi pigių flagmanų sėkme: atskleidė „Galaxy S20 FE“ pardavimų rezultatus

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ pristatė pirmąjį išmanųjį telefoną šiemet. Nors naujojo „Samsung Galaxy S21 FE“ išleidimas turėjo įvykti dar praėjusiais metais, tačiau dėl įvairiausių problemų, susijusių su komponentų trūkumu, kompanijos atstovai šį modelį pristatė vos prieš keletą dienų.

Pastarasis įrenginys – 2020 metais debiutavusio „Galaxy S20 FE“ modelio atnaujinimas. „Samsung“ šios serijos telefonus kurti pradėjo su mintimi pasiūlyti pigesnius flagmanus savo gerbėjams. Po antradienį įvykusio pristatymo, kompanijos atstovai pasidalino ir itin sėkmingų pardavimų rezultatais.

Remiantis „Samsung“ pateikta informacija, nuo „Samsung Galaxy S20 FE“ išleidimo, kuris įvyko 2020 metų pabaigoje, iki šiol buvo parduota daugiau nei 10 mln. šio išmaniojo telefono modelių. Įdomu tai, jog šie skaičiai – geriausi tarp visų „Galaxy“ telefonų, kurie buvo prekyboje praėjusiais metais. Pietų Korėjos milžinės vadovai, tikriausiai, tikisi pakartoti tokią sėkmę ir su naujuoju „Galaxy S21 FE“ modeliu.

Priminsime, jog naujasis „Galaxy S21 FE“ pasižymi 6,4 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje jo dalyje, per vidurį, nesunku pastebėti, ir nedidelį asmenukių kameros apskritimą. Čia „Samsung“ įmontavo 32 MP raiškos objektyvą. Gamintojas taip pat pažymi, jog šis įrenginys yra ganėtinai plonas ir tuo pačiu – itin lengvas.

Naujasis telefonas yra vos 7,9 mm storio, o jo svoris siekia vos 177 gramus. Palyginimui, 2020 metais pristatytas „Galaxy S20 FE“ buvo 8,4 mm storio bei svėrė 190 gramų. Dizaino sprendimus, lėmusius gerokai plonesnį bei lengvesnį įrenginį, gamintojas vadina „Contour Cut Design“. Verta pastebėti ir tai, jog kamerų iškilimas yra gražiai įlietas į korpusą, nors ir iškilęs, o pati nugarėlė padengta matiniu užbaigimu, kas neleis telefonui taip greitai išsitepti.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi bei, žinoma, pasižymės 5G ryšio technologijos palaikymu. Pirkėjams bus pasiūlytas tik vienas variantas, kuris turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Naujojo „Samsung“ produkto veikimą palaikys 4500 mAh talpos baterija, o pats gamintojas žada, kad pilno įkrovimo pakaks iki dviejų dienų naudojimuisi.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas