„Samsung“ flagmanai sulauks naujos kamerų funkcijos: netrukus pasiūlys naują galimybę, kuri patiks fotografuojantiems portretus

Lukas Snarskis

2023-05-10, 10:26

0 komentarų

Dar visai neseniai, „Samsung“ pristatė ilgai paslaptimi laikytus naujuosius įrenginius – tai „Samsung Galaxy S23“ telefonai, kurie išsiskiria ilgiausiu iki šiol baterijos veikimu, dvigubai didesne atminties talpa bei patobulintomis kameromis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ flagmanai sulauks naujos kamerų funkcijos: netrukus pasiūlys naują galimybę, kuri patiks fotografuojantiems portretus

„Samsung“ jau ne kartą atnaujino „Galaxy S23“ serijos išmaniųjų telefonų programinę įrangą, o taip pat pasiūlė ir nemažai kamerų patobulinimų. Daugelis jų sprendė sistemines klaidas, tačiau buvo pasiūlytas ir keletas naujienų. Kaip bebūtų, netrukus telefonus pasieks dar viena naujovė.

„Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai pasižymi nuostabiomis fotografavimo galimybėmis, tačiau vienos funkcijos vis dar trūksta. Pietų Korėjos bendruomenės forumuose „Samsung“ fotoaparatų kūrimo komanda atskleidė, kad bendrovė netrukus įjungs 2x portretinį priartinimą.

Šiuo metu „Galaxy S23“ išmanieji telefonai turi 1x ir 3x priartinimą portreto režime – perjungiant tarp pagrindinės kameros ir 3x teleobjektyvo su 10MP jutikliu ir 70 mm ekvivalentiniu židinio nuotoliu.

Naujoji funkcija suteiks 2x priartinimą, kuris ir toliau naudos pagrindinę kamerą su skaitmeniniu priartinimu ir šiek tiek kompiuterinės fotografijos, kad pagerintų rezultatus.

Pranešama, jog iš pradžių šis naujinys pasieks visus „Galaxy S23“ serijos modelius – tai „Galaxy S23“, „Galaxy S23 Plus“, o taip pat ir „Samsung Galaxy S23 Ultra“. Vėliau, šis atnaujinimas turėtų atkeliauti ir į „Galaxy S22“ serijos modelius, o taip pat ir „Galaxy Fold4“ išmanųjį telefoną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas