„Samsung“ flagmanų turėtojams tai patiks: jau ruošiamas didžiausias metų „Android“ atnaujinimas

Lukas Snarskis

2021-06-21, 11:10

0 komentarų
„Samsung“ flagmanų turėtojams tai patiks: jau ruošiamas didžiausias metų „Android“ atnaujinimas

JAV milžinė „Google“ praėjusį mėnesį pademonstravo pirmąją „Android 12“ operacinės sistemos beta versiją, o visai neseniai buvo išleista ir antroji. Daugelis tikriausiai jau žino, jog pilna šios platformos versija pasirodys tik rugsėjį, tačiau jau dabar daugelis gamintojų siūlo išbandyti pirmąsias beta versijas, o kai kurie gamintojai jau ruošiasi ir pilno varianto išleidimui.

Kaip skelbia Maxas Weinbachas, „Samsung“ jau pradėjo ruošti „Android 12“ operacinės sistemos atnaujinimą šių metų flagmanams „Galaxy S21“. Nors kol kas nėra žinoma kada didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasiūlys šį naujinį savo įrenginiams, tačiau tai įvyks ne anksčiau rugsėjo, kuomet bus išleista pilna „Android 12“ versija.

Tikėtina, kad šiemet „Samsung“ flagmanų turėtojams, ypatingai tiems, kurie turi naujausius bendrovės produktus, ilgai laukti nereikės. Praėjusiais metais „Samsung“ savo aukščiausios klasės įrenginius pradėjo atnaujinti metų pabaigoje, tačiau šiemet tikimasi, kad tai įvyks rugsėjo arba spalio mėnesį.

„Samsung Galaxy S21“ šiuo metu yra naujausia aukščiausios klasės išmaniųjų telefonų serija, kurią siūlo įsigyti Pietų Korėjos milžinė. Gamintojas šios serijos įrenginiams siūlo net trijų metų programinės įrangos atnaujinimus, o saugumo naujiniai šiuos flagmanus pasieks net keturis metus. Primename, kad „Android 12“ kompanijos vadovai yra pažadėję pasiūlyti ir „Galaxy S10“ bei „Galaxy S20“ serijos telefonams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas