„Samsung“ į naują „Galaxy Fold“ modelį gali sudėti viską kas geriausia

Lukas Snarskis

2020-01-25, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:33)

0 komentarų
„Samsung“ į naują „Galaxy Fold“ modelį gali sudėti viską kas geriausia

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ šiemet turi ganėtinai optimistinių planų – parduoti 6 mln. sulenkiamų telefonų. Jau visai netrukus kompanija ketina pristatyti „Galaxy Z Flip“ sulenkiamą įrenginį, o tuo pačiu metu netyla kalbos ir apie antros kartos „Galaxy Fold“ flagmaną.

Pastarosiomis dienomis paaiškėjo nemažai informacijos ne tik apie „Samsung Galaxy Z Flip“, tačiau ir apie visą „Galaxy S20“ seriją. Visi šie išmanieji telefonai bus pristatyti vasario 11 dieną. Kaip bebūtų, informacijos netrūksta ir apie antrojo ketvirčio metu ketinamo pristatyti „Galaxy Fold 2“ išmanųjį telefoną.

Pranešama, kad pastarasis flagmanas turėtų palaikyti 5G ryšio technologiją bei veikti su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi. Naujasis „Samsung“ sulenkiamas telefonas gali išsiskirti 8 colių įstrižainės ekranu su itin plono stiklo technologija, kurią ketinama panaudoti ir „Galaxy Z Flip“ modelyje. Žinoma, be itin galingų specifikacijų, prognozuojamos ir įspūdingos kameros. Kol kas nėra aišku kiek jų galėtų būti įmontuota, tačiau vis garsiau kalbama, kad šiame modelyje gali būti panaudotas ir 108 MP raiškos vaizdo jutiklis.

Sunku būtų suabejoti tuo, jog naujasis „Samsung Galaxy Fold“ bus pakankamai brangus. Norint parduoti tokį įrenginį – būtina pasiūlyti kuo daugiau išskirtinių galimybių. Būtent dėl šios priežastis, nereikėtų atmesti tikimybės, kad Pietų Korėjos milžinė šio telefono turėtojams pasiūlys ir „S-Pen“ palaikymą.

Kaip bebūtų, bent jau kol kas visa informacija apie antros kartos „Galaxy Fold“ sulenkiamą telefoną yra tik gandų lygyje ir šiuo metu gamintojas yra susikoncentravęs į vasario 11 dienos pristatymą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas