„Samsung“ ir toliau nestabdo: daugelio lietuvių pamėgtas modelis sulaukė didžiulio atnaujinimo, išbandyti jau gali daugelis

Arnas Balčiūnas

2022-11-20, 10:26 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ vis daugiau dėmesio skiria savo išmaniųjų telefonų atnaujinimams. Per pastaruosius metus bendrovė žengė didžiulį žingsnį į priekį ir dabar yra tarp gamintojų, kurie itin sparčiai pateikia naujausias „Android“ naujienas savo vartotojams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ ir toliau nestabdo: daugelio lietuvių pamėgtas modelis sulaukė didžiulio atnaujinimo, išbandyti jau gali daugelis

Dar visai neseniai, buvo pristatytas „One UI 5“ vartotojo sąsajos, o tuo pačiu ir „Android 13“ atnaujinimas sulenkiamiems „Samsung“ įrenginiams – tai „Galaxy Z Flip4“ bei „Galaxy Z Fold4“. Dabar gerų naujienų sulaukė ir pigesnio bendrovės modelio turėtojai. Pranešama, kad naujausią „Android“ operacinės sistemos versiją jau gali įsidiegti ir „Samsung Galaxy A52“ savininkai.

Vienas populiariausių „Galaxy A“ serijos išmaniųjų telefonų, kuris sulaukė ir daugybės lietuvių susidomėjimo, jau dabar gali būti atnaujintas į „One UI 5“ vartotojo sąsają, kartu su „Android 13“ operacinės sistemos versija. Šios naujienos atkeliauja savaitė po to, kai analogiško atnaujinimo sulaukė ir „Galaxy A53“ variantas.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų. Kaip žinia, daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų, įskaitant ir „Samsung“, programinės įrangos naujinius pateikia ne visiems vartotojams iškart, o dalimis. Būtent dėl šios priežasties ne visi gali įsidiegti naujinį tik jam pasirodžius.

Priminsime, jog naujoji „One UI 5.0“ vartotojo sąsajos versija sukurta naudojant „Android 13“ operacinės sistemos versiją. Ji pasiūlys ne tik atnaujinto dizaino ekrano užrakinimo vaizdus, tačiau ir nemažai kitų naujovių. Tarp jų – nauji išmanieji valdikliai, atnaujinta galerija bei nemažai kitų smulkių naujovių, kurios supaprastins naudojimąsi telefonu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas