„Samsung“ jau ruošia naujus sulenkiamus flagmanus: pranešama apie prasidėjusią komponentų gamybą

„Samsung“ jau ruošia naujus sulenkiamus flagmanus: pranešama apie prasidėjusią komponentų gamybą

Sekantys du sulenkiami „Samsung“ išmanieji telefonai pasirodys antroje metų pusėje, o naujausiame „The Elec“ pranešime cituojami pramonės šaltiniai teigia, kad „Samsung Electronics“ pradėjo masinę „Samsung Galaxy Z Fold4“ ir „Galaxy Z Flip4“ pagrindinių komponentų gamybą. Be to, pranešama, kad „Samsung“ pačius sulenkiamus įrenginius pradės gaminti jau birželio viduryje.

Pranešimuose teigiama, kad „Samsung“ tikisi iki metų pabaigos pagaminti daugiau nei 10 mln. bendrų sulankstomų įrenginių iš „Flip“ ir „Fold“ serijų. Pranešama, kad 70 % iš jų galėtų sudaryti „Flip“ serija, o 30 % šio skaičiaus teks „Galaxy Fold“ serijai. Tai tik spėjimas, nes tikrieji gamybos skaičiai bus paskelbti tik liepos mėn. Palyginimui, 2021 m. „Z Flip3“ sudarė 65 % „Samsung“ sulenkiamų įrenginių pardavimų, o „Z Fold3“ – 35 %.

„Samsung Display“ taip pat padidins sulenkiamų ekranų modulių gamybos pajėgumus. Savo Vietnamo gamykloje „Samsung“ išplės gamybos linijas nuo 7 iki 10, tikėdamasi pagaminti 2 mln. ekrano modulių per mėnesį, palyginti su 1,4-1,5 mln. vienetų, kurie buvo gaminami anksčiau. Tikimasi, kad iki III ketvirčio „Z Fold4“ ir „Z Flip4“ ekranų gamyba pasieks 1 mln. vienetų per mėnesį.

Šiais metais „Samsung“ pirmą kartą pasieks 1 % pasaulinių išmaniųjų telefonų pardavimų skvarbą su savo sulenkiamais telefonais, jei iki šių metų pabaigos pavyks į rinką tiekti 10 mln. vienetų. Galiausiai apskaičiuota, kad naujųjų „Galaxy“ sulenkiamų telefonų pelno marža bus 15 %, palyginimui, dabartinės kartos sulenkiamų įrenginių marža yra maždaug 20 %. Tai daroma siekiant išlaikyti vartotojams prieinamą kainą.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas