„Samsung“ jau testuoja pigesnį „Galaxy S23“ serijos flagmaną: geros naujienos laukia europiečių, aiškėja ir galima pristatymo data

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairių įrenginių – nuo itin pigių, iki aukščiausios klasės flagmanų. Pietų Korėjos milžinė turi ir produktų, kurie skirti ieškantiems geriausio kainos ir kokybės santykio.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ jau testuoja pigesnį „Galaxy S23“ serijos flagmaną: geros naujienos laukia europiečių, aiškėja ir galima pristatymo data

Pastaruoju metu vis netyla kalbos apie „Samsung Galaxy S23 FE“ išmanųjį telefoną. Jau kelis mėnesius kalbama, kad šis įrenginys gali būti atšauktas, tačiau, panašu, kad situacija yra priešinga. Internete pasirodė pranešimai, jog „Samsung“ jau testuoja šio modelio programinę įrangą.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung“ pradėjo naujojo „Galaxy S23 FE“ modelio programinės įrangos, skirtos Europos rinkai, testavimą. Įdomu tai, jog šiuo atveju kalbama tik apie europiečiams skirtą modelį, o apie JAV ar Pietų Korėjai skirtus variantus – neužsimenama.

Pranešama, jog norint užbaigti „Samsung Galaxy S23 FE“ išmaniojo telefono testavimus, prireiks dar poros mėnesių. Tai galėtų reikšti, kad šis įrenginys bus pristatytas kiek vėliau nei „Galaxy Fold5“ ir „Flip5“ modeliai. Jau yra žinoma, jog „Samsung“ pastaruosius produktus pristatys liepos mėnesį, o prekyba prasidės rugpjūtį.

Verta pastebėti ir tai, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų apie galimą „Galaxy S23 FE“ modelio pristatymą tuo pačiu metu kaip ir sulenkiamų „Samsung“ flagmanų. Kaip bebūtų, tokia informacija nėra patvirtinta.

Priminsime, jog „Samsung Galaxy S23 FE“ gali turėti 50 MP pagrindinę kamerą – tai būtų patobulinimas, lyginant su „Galaxy S21 FE“ modelio naudota 12 MP pagrindine kamera. Tokią informaciją dabar patvirtino ir „GalaxyClub“ darbuotojai, kurie, remdamiesi „patikimu šaltiniu“, teigė, kad „Galaxy S23 FE“ vis dėlto turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą.

Publikacijoje taip pat teigiama, kad ši 50 MP kamera gali būti tokia pati, kaip ir „Galaxy S22“ ir „Galaxy S23“ įrenginiuose. Tačiau mes dar turime sužinoti, kiek kamerų bus „Galaxy S23 FE“ galinėje dalyje ir ar pamatysime kokius nors pakeitimus priekinėje telefono dalyje, kur įmontuota asmenukių.

Praėjusiais metais pristatytas „Samsung Galaxy S21 FE“ turėjo 32 MP asmenukių kamerą, o „Galaxy S22“ bei „Samsung Galaxy S23“ modeliai – atitinkamai 10 MP ir 12 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintus objektyvus.

Skelbiama, jog „Galaxy S23 FE“ taip pat turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Išmanusis telefonas turėtų veikti su „Exynos 2200“ procesoriumi, o veikimą palaikys 4 500 mAh talpos baterija su 25W įkrovimo galimybe.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas