„Samsung“ ketina išspręsti didžiausias „Galaxy S23“ flagmanų problemas: netrukus turėtų pasirodyti atnaujinimas, kuris nudžiugins telefonų savininkus

„Samsung“ pristatė ilgai paslaptimi laikytus naujuosius įrenginius – tai „Samsung Galaxy S23“ telefonai, kurie išsiskiria ilgiausiu iki šiol baterijos veikimu, dvigubai didesne atminties talpa bei patobulintomis kameromis. Ir nors gamintojas žadėjo tikrą revoliuciją, tačiau realybe yra kiek kitokia.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ ketina išspręsti didžiausias „Galaxy S23“ flagmanų problemas: netrukus turėtų pasirodyti atnaujinimas, kuris nudžiugins telefonų savininkus

Dar visai neseniai buvo pristatyti naujausi „Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai, kurie pirkėjų yra vertinami nevienareikšmiškai. Gamintojas sulaukia nemažai nusiskundimų, kurie būtų susiję su naujųjų įrenginių kamerų galimybėmis. Jau netrukus ši situacija turėtų pasikeisti, nes „Samsung“ ruošia didžiulį atnaujinimą, kuris turėtų išspręsti daugelį problemų.

Viena iš didžiausių problemų, susijusių su „Galaxy S23“ linijos įrenginiuose naudojamomis kameromis, yra pikselių sujungimas, kuris sumažina vaizdo skiriamąją gebą, bet pagerina vaizdo kokybę, sumažinant triukšmą ir padidina dinaminį diapazoną. Tačiau net ir naudojant šią galimybę vartotojai susiduria su įvairiausiomis problemomis – susiliejusios nuotraukos, stringanti fotografavimo galimybė bei bėdos su naktiniu režimu.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung“ jau ruošia atnaujinimą, kuris turėtų išspręsti daugelį, o gal ir visas, su „Galaxy S23“ serijos kameromis susijusias problemas. Pranešama, jog gamintojas ketina ne tik optimizuoti kamerų veikimą, tačiau ir ženkliai patobulinti naktinės fotografijos galimybes. Deja, tačiau kol kas nėra skelbiama kada šis naujinys pasieks vartotojus. Kaip bebūtų, tai turėtų įvykti jau artimiausiu metu.

Priminsime, jog visai neseniai „DxOMark“ kamerų ekspertai vertino naująjį „Samsung Galaxy S23 Ultra“ išmanųjį telefoną, kuris pasižymi geriausiomis fotografavimo galimybėmis iš visos „Galaxy S23“ serijos. Ir nors pats gamintojas anonsuoja neįtikėtinas galimybes, tačiau ekspertai linkę nesutikti. Naujasis „Samsung“ flagmanas pelnė 140 reitingo taškų ir atsidūrė tik 10 pozicijoje.

„DxOMark“ pažymi, jog „Samsung Galaxy S23 Ultra“ gali pasiūlyti labai tolygias visų įrenginio nugarėlėje esančių kamerų galimybes bei yra tinkamas pačioms įvairiausioms scenoms fotografuoti. Kaip privalumai įvardijamas itin aukštas detalumo lygis, puikios automatinio fokusavimo galimybės tiek filmuojant, tiek ir fotografuojant. Pažymimas ir puikios priartinimo galimybės. Tačiau įžvelgta ir keletas trūkumų, o tarp jų – prastas detalumas esant mažesniam apšvietimui, delsa fotografuojant tamsoje bei fokusavimo nestabilumas.

„Samsung Galaxy S23 Ultra“ pasižymi pažangiausiomis „Galaxy“ telefonų serijos fotografavimo galimybėmis, kurias nesunkiai perpras net ir pradedantieji fotografai. Skelbiama, kad naujas 200 MP kameros jutiklis neįtikėtinai tiksliai įamžins visas akimirkas ir realistiškai užfiksuos visas detales.

„Samsung“ pranešime teigiama, kad patobulinta fotografavimo sistema flagmanų savininkams leis džiaugtis gerokai ryškesnėmis nuotraukomis ir išskirtinės kokybės vaizdo įrašais. Objektų detales ir spalvų tonus užfiksuotuose vaizduose ištaisys tik šiam telefono modeliui būdingas dirbtiniu intelektu paremtas vaizdo signalų apdorojimo algoritmas.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas