„Samsung” netrukus surengs pristatymą: pristatys patį galingiausią „Galaxy” įrenginį

Ignas Petrikonis

2021-04-14, 16:30 (atnaujinta 2021-05-26, 10:37)

0 komentarų
„Samsung” netrukus surengs pristatymą: pristatys patį galingiausią „Galaxy” įrenginį

„Samsung” šiandien pasidalino žinia, kad po dviejų savaičių, balandžio 28 dieną, surengs „Galaxy Unpacked” konferenciją. Pietų Korėjos milžinė daug detalių neatskleidė, tačiau prasitarė, jog tądien bus pristatytas „Galingiausias „Galaxy” įrenginys”.

Renginys vyks 17h Lietuvos laiku ir bus jau trečiasis pristatymas šiemet po sausį vykusio „Galaxy S21” ir kovo „Galaxy A” serijų debiuto.

Internautai bando iššifruoti kompanijos žinutę, galvodami, koks įrenginys tai galėtų būti. Dar „Galaxy S” flagmano versija buvo iškart atmesta, nes visi linijos modeliai jau buvo pristatyti, o „Note” telefonų pristatymas paprastai įvyksta vėliau - rugpjūtį. Pati įtikinamiausia versija yra tai, kad Pietų Korėjos milžinė per šį pristatymą pademonstruos naujus „Galaxy” linijos nešiojamuosius kompiuterius tiek su „Windows”, tiek su „Chrome OS” operacinėmis sistemomis.

Ganduose minimi „Galaxy Book Pro” ir „Galaxy Book Pro 360” pavadinimai. Tikėtina, kad jie palaikys 5G ryšį, „S-Pen” rašiklį ir turės kitus aukščiausiai klasei būdingus parametrus, tokius kaip OLED technologijos ekranai.

Dar vienas iš spėjimų buvo naujas „Samsung” sulenkiamas telefonas, pakeisiantis „Galaxy Z Fold 2”, tačiau tokia versija mažai tikėtina, nes nuo pastarojo debiuto nepraėjo dar nė metai. Panašu, kad šio įrenginio dar turėsime mažumėlę palūkėti.

Įdomu tai, jog „Samsung” renginys vyks praėjus vos 8 dienoms nuo „Apple“ organizuojamos „Spring Loaded” konferencijos, per kurią taip pat turėtų būti pristatyti nauji „iPad” ir „Mac” kompiuterių modeliai. Apie ją plačiau galite paskaityti čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas