„Samsung“ pasityčiojo iš „Apple“ ir jų vartotojų: naujuoju reklaminiu klipu suduotas smūgis į silpnąją „Apple“ vietą, pamatykite tai patys

Konkurencinė kova tarp Pietų Korėjos milžinės „Samsung“ ir JAV technologijų bendrovės „Apple“ – menka naujiena. Daugybę metų trunkanti dvikova dažnai sukelia internautų juoką, o naujausias „Samsung“ reklaminis triukas nustebins net ir visko mačiusius.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Samsung“ pasityčiojo iš „Apple“ ir jų vartotojų: naujuoju reklaminiu klipu suduotas smūgis į silpnąją „Apple“ vietą, pamatykite tai patys

Niekam ne paslaptis, jog „Apple“ iki šiol nėra pristačiusi nei vieno sulenkiamo išmaniojo telefono, o „Samsung“ nepraleido progos pasijuokti iš šio fakto. Dar visai neseniai rašėme, kad Pietų Korėjos bendrovės atstovai jau žino kada JAV bendrovė gali pristatyti tokį įrenginį, o būtent laukimas ir tapo naujosios reklamos taikiniu.

Naujausioje reklamoje, kurią sukūrė „Samsung“, vaizduojami „Apple“ vartotojai, kurie laukia pasirodančių bendrovės sulenkiamų produktų. Pagrindinis dėmesys sutelktas į vaikiną, kuris sėdi ant tvoros ir siūlo kitiems pažvelgti į „Samsung“. Kaip bebūtų, likę „Apple“ vartotojai įsitikinę, kad sulenkiami įrenginiai netrukus bus pristatyti ir jų gamintojo, tačiau jiems dar teks palaukti.

„Tai yra tai, ką mes darome, mes laukiame“, - teigia reklamoje vaizduojami „iPhone“ išmaniųjų telefonų savininkai.

Jeigu naujausia informacija pasitvirtintų, tai „Apple“ vartotojas, kuris vaizduojamas sėdintis ant tvoros ir žvelgiantis į „Samsung“, dar spės pamatyti „Galaxy Z Fold5“ ir „Galaxy Z Fold6“ pristatymus. Negana to, „Samsung“ iki 2024 metų turėtų pristatyti ir keletą atnaujintų „Z Flip“ modelių. Ir tik tuomet, neoficialiais duomenimis, galime tikėtis pagaliau išvysti sulenkiamą „Apple“ produktą.

Tiesa, „Samsung“ tikisi, kad 2024 metais gali debiutuoti sulenkiama „Apple“ planšetė. Tai reiškia, kad išmaniojo telefono su sulenkiamu ekranu iš JAV technologijų milžinės gali tekti luktelti kiek ilgiau. Plačiau apie tai skaityti galite paspaudę čia.

9 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Raimonda

Niekad neėmiau to Samsungo, bet ėmė ir susisuko smegenėlės... Gailiuosi laabaai, bet.... jau tokio tranto nesu dar turėjus!!!! Problemos neranda, bet jau aibė nemalonumų per jį turiu....O pats naujausias, išgirtas....

L

Pagal parašymo stilių matyti vartotojos mentalitetas. Naudokite ir toliau Apple, tuštukių blondinių džiaugsmą. Chs, cha, cha...

:D

Patys Samsungai nelabai pasižymi kokybiškais sulenkiamais telefonais, kurie po tam tikro sulenkimų skaičiaus išeina ekranai, lankstai iš rikiuotės.

Ne

Tegul Samsungai eina į Pietų Amerikos valstybę. Patys gamina nelabai patikimus įrenginius, kurie stringa ir neina normaliai naudotis. Pats perėjau prie Apple, skirtumas tarp Samsung kaip diena ir naktis

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas