„Samsung“ paskelbė kada pademonstruos savo šedevrus, laukti liko nebedaug

Lukas Snarskis

2021-07-05, 15:20 (atnaujinta 2021-07-07, 01:23)

0 komentarų
„Samsung“ paskelbė kada pademonstruos savo šedevrus, laukti liko nebedaug

Internete jau keli mėnesiai netyla kalbos apie „Samsung“ planuojamus pristatyti naujus produktus. Viešoje erdvėje jau kuris laikas sklando įvairiausi gandai apie „Galaxy Z Fold3“, „Galaxy Z Flip3“ sulenkiamus telefonus, o taip pat ir „Galaxy Buds2“ ausinukus bei naujuosius „Watch4“ serijos laikrodžius.

Neoficialiai buvo kalbama, jog didžiausias „Samsung“ metų renginys turėtų įvykti rugpjūčio mėnesį, o dabar paaiškėjo ir oficiali renginio data. „Samsung“ išplatino pranešimą apie naująjį „Galaxy UNPACKED“ renginį, kuris įvyks jau rugpjūčio 11 dieną, 17:00 val. Lietuvos laiku.

Kompanijos atstovai nepateikė jokios informacijos apie planuojamus pristatyti produktus, tačiau internete jau dabar galima rasti nemažai naujienų apie visus pasirodančius įrenginius. Žinoma, daugiausiai dėmesio turėtų susilaukti „Samsung“ kuriami sulenkiami išmanieji telefonai. Įvairiausi gandai apie „Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“ sklando jau kuris laikas, o visai neseniai pasirodė ir pirmieji šių modelių maketai.

Kaip galima matyti iš tekste esančių nuotraukų, naujasis „Samsung Galaxy Z Fold3“ turės nedidelę ekrano iškirpimą, kur bus įmontuota asmenukių kamera. Nesunku pastebėti ir trigubą kamerą nugarėlėje, tačiau joje nematyti periskopinio objektyvo, kas sufleruoja, jog jų savybės bus panašios į savo pirmtako, „Galaxy Z Fold2“ modelio. Dar viena naujovė šiame sulenkiamame flagmane – „S Pen“ palaikymas.

Nuotraukos atskleidžia ir tai, jog „Galaxy Z Fold3“ bus kiek plonesnis nei jo pirmtakas, tačiau kol kas labai sunku kažką pasakyti apie patį ekrano sulenkimą. Žemiau esančioje nuotraukoje pastarasis flagmanas pateikiamas kartu su „Galaxy Z Flip3“ modeliu. Visų pirma, tampa aišku, kad šis sulenkiamas telefonas turės būtent šį pavadinimą, kas iki šiol buvo tik spekuliacijos.

„Samsung Galaxy Z Flip3“ turėtų išsiskirti dviejų spalvų dizainu, kas matoma nuotraukoje, o viršutinėje nugarėlės dalyje – nedidelis ekranas ir dviguba kamera. Tikėtina, kad šis modelis taip pat turės metalinį rėmelį. Deja, tačiau daugiau šio įrenginio savybių nėra žinoma.

Daugelis su nekantrumu laukia ir „Watch4“ serijos pristatymo, kurią šiemet papildys ir klasikinį laikrodį primenantis produktas.

Kiek anksčiau, viešoje erdvėje pasirodė galimos naujųjų „Samsung“ laikrodžių nuotraukos, o dabar aiškėja ir galimos jų kainos. Kaip žinia, gamintojas ketina pristatyti dviejų dydžių „Galaxy Watch4“ įrenginius – 40 mm ir 44 mm. Pranešama, kad mažesnis variantas turėtų kainuoti maždaug 350-370 eurų, o didesnis modelis bus parduodamas už 380-400 eurų. Abiejų dydžių modeliai turėtų būti prieinami juodos, sidabrinės, žalios bei auksinės spalvų.

Tuo pačiu, aiškėja ir galima „Samsung Galaxy Watch4 Classic“ kaina. Visų pirma, šie klasikiniai laikrodžiai bus dviejų skirtingų dydžių – tai 42 mm arba 46 mm, o pirkėjai juos galės įsigyti juodos arba sidabrinės spalvos. Naujausia informacija rodo, kad mažesnis variantas kainuos maždaug 470-500 eurų, o už didesnį modelį teks mokėti 500-530 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas