„Samsung“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną: debiutavo naujasis „Galaxy F14“ su itin talpia baterija

Arnas Balčiūnas

2023-03-24, 14:15

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų. Anksčiau bendrovė buvo gerai žinoma dėl savo kuriamų flagmanų, tačiau pastaruosius metus sulaukia nemažai dėmesio ir dėl savo kuriamų vidutinės ar biudžetinės klasės įrenginių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną: debiutavo naujasis „Galaxy F14“ su itin talpia baterija

Šiemet „Samsung“ jau pristatė keletą „Galaxy A“ serijos išmaniųjų telefonų, o šiandien buvo pademonstruotas ir naujasis „Samsung Galaxy F14“, kuris už labai patrauklią kainą pasiūlys ne tik talpią bateriją, bet ir kitas, dėmesio vertas, savybes.

Naujasis „Galaxy F14“ aprūpintas 6,6 colių įstrižainės PLS LCD ekranu su Full HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelės vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog priekinė įrenginio dalis apsaugota „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veiks su 5 nm architektūrą naudojančiu „Exynos 1330“ procesoriumi, o pirkėjams bus pasiūlytos dvi atmintinių versijos. Pigiausias modelis turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o brangesnis variantas – 6 GB RAM bei 128 GB atmintinę.

„Samsung Galaxy F14“ nugarėlėje įmontuotos dvi kameros. Čia rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP makro objektyvą. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 25W greituoju įkrovimu. Pirkėjus ši naujiena pasieks su jau įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „OneUI 5.1“ vartotojo sąsaja.

Skelbiama, jog pirkėjams bus pasiūlyti trys skirtingi spalviniai variantai – juodas, žalias bei violetinis. Prekyboje „Galaxy F14“ pasirodys jau kovo 30 dieną, tačiau bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Indijos rinkai. Čia jis kainuos nuo 150 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas