„Samsung“ pristatė itin pigų „Galaxy A“ serijos telefoną: pigiausio varianto kaina sieks vos 130 eurų

„Samsung“ pristatė itin pigų „Galaxy A“ serijos telefoną: pigiausio varianto kaina sieks vos 130 eurų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ siekia didinti išmaniųjų telefonų pardavimus ir pastaruoju metu pristatė jau ne vieną naują produktą. Prieš kelias dienas, kompanijos atstovai paskelbė ir apie dar vieną naujieną. Biudžetinių įrenginių gretas papildė naujasis „Samsung Galaxy A03s“ telefonas.

Naujasis „Samsung“ išmanusis telefonas buvo pademonstruotas Indijos rinkoje bei turi 6,5 colių įstrižainės skystųjų kristalų ekraną, „Helio P35“ mikroschemų rinkinį ir net 5 000 mAh talpos bateriją su 15W įkrovimu.

Galinėje telefono dalyje rasime 13 MP raiškos pagrindinį kameros objektyvą bei du 2 MP raiškos modulius, skirtus makro nuotraukoms ir gyliui fiksuoti. Priekinyje dalyje, kiek aukščiau ekrano įpjovos yra 5 MP raiškos asmenukių kamera.

Kiek patobulinta „One UI 3.1 Core“ su „Android 11“ versija pasirūpins visapuse išmaniojo telefono programinės įrangos puse.

Vartotojai galės išmanųjį telefoną rinktis iš trijų spalvų variantų – juodos, mėlynos ir baltos spalvos. RAM atmintis svyruos nuo 3 GB iki 4 GB, o vidinės atminties galimybės – nuo 32 GB iki 64 GB. Verta pastebėti, kad 3 GB RAM ir 32 GB atminties turinti versija kainuos maždaug 132 eurus, o 4 GB RAM ir 64 GB modelis – 145 eurus. Kol kas nėra žinoma ar „Galaxy A03s“ pasirodys Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas