„Samsung“ pristato naują telefoną šiuolaikiniam verslui – „Galaxy xCover6 Pro“

Šiais metais „Samsung“ pristatė naująjį „Galaxy XCover6 Pro“ ‒ išmanųjį telefoną, kuris pasižymi didele sparta, ilgu baterijos veikimo laiku, atsparumu aplinkos poveikiui. Tai itin aktualu dirbantiems lauke ar ekstremaliomis sąlygomis.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Samsung“ pristato naują telefoną šiuolaikiniam verslui – „Galaxy xCover6 Pro“

„Galaxy XCover6 Pro“ naudojamas patobulintas 6 nm procesorius, užtikrinantis itin didelę spartą, kuri sutrumpina darbo laiką ir padeda nuveikti daugiau. Su papildoma „microSD“ kortele galima išplėsti „XCover6 Pro“ talpą. Šis telefonas yra pirmasis „XCover“ serijos įrenginys, palaikantis 5G tinklą. Be to, „Wi-Fi 6E“ palaiko 6 GHz dažnių juostą, tad naudojant „Galaxy XCover6 Pro“ bendrauti su kolegomis bus dar lengviau ir veiksmingiau.

Naudojant „Galaxy XCover6 Pro“ galima patogiai prailginti įrenginio baterijos veikimo laiką ‒ kai baterija išsikrauna, ją lengvai galima pakeisti nauja. Dėl POGO įkrovimo keli naudotojai gali prijungti savo įrenginį ir greitai jį įkrauti.

Darbuotojams, kurie dirba tiek biure, tiek nuotoliniu būdu, „Galaxy XCover6 Pro“ turi „Samsung DeX“. Naudotojai gali prijungti įrenginį prie išorinio ekrano, klaviatūros, pelės ir taip dirbti tarsi su kompiuteriu.

Atsparus aplinkos veiksniams

„Galaxy XCover6 Pro“ atlaiko ekstremalias darbo sąlygas, todėl jis tinkamas tiek vairuotojams, tiek pardavėjams, tiek policijos pareigūnams ar kt. Dėl patvaraus MIL-STD-810H sertifikuoto dizaino, IP68 sertifikato ir „Corning Gorilla Glass Victus+“ stiklo šis telefonas atsparus nepalankioms oro sąlygoms, kritimams ir kitiems su darbu lauke susijusiems pavojams. Be to, aplinkoje, kurioje reikia mūvėti pirštines, arba, kai darbuotojai naudojasi prietaisu lauke lyjant, galima reguliuoti lietimo jautrumo (angl. Touch Sensitivity) nustatymus, kad ekrano jautrumas padidėtų. Tuo metu lietimui drėgnoje aplinkoje skirti patobulinimai palengvina naudojimą, kai lietingomis sąlygomis rankos drėgnos.

„Galaxy XCover6 Pro“ sukurtas taip, kad būtų ilgaamžis ir kartu sumažintų poveikį aplinkai. Dėl patvarios konstrukcijos, apimančios perdirbtą plastiką ir keičiamą akumuliatorių, jis gali išlaikyti maksimalų našumą visą savo gyvavimo ciklą. „Samsung“ taip pat teikia saugumo atnaujinimus iki penkerių metų ir keturis papildomus „One UI“ ir operacinės sistemos atnaujinimus po pirmojo oficialaus įrenginio pristatymo, taip padėdama įgyvendinti „Galaxy for the Planet“ tikslą mažinti elektroninių atliekų kiekį.

Nors „Galaxy XCover6 Pro“ yra vienas patvariausių išmaniųjų telefonų, jis taip pat yra vienas mažiausių. Jo tvirtumas suderintas su stilingu, aptakiu dizainu, kuris dažniau sutinkamas plataus vartojimo prietaisuose. Dėl to šis įrenginys yra plonesnis ir ergonomiškesnis nei tradiciniai atsparūs išmanieji telefonai. „XCover6 Pro“ yra mažiau nei dešimties milimetrų storio ir turi dinamišką 6,6 colio ekraną su itin sklandžiu 120 Hz atnaujinimo dažniu.

Pritaikyta šiandienos verslo poreikiams

„Galaxy XCover6 Pro“ saugo „Samsung Knox“, kuri užtikrina visapusišką apsaugą. Ši platforma veikia kaip saugykla su apsaugomis, visiškai integruota į programinę įrangą. Taip užtikrinama apsauga realiuoju laiku nuo įvairių grėsmių, su kuriomis susiduria šiuolaikiniai darbuotojai.

„Samsung One UI“ taip pat suteikia papildomą apsaugos lygį, todėl IT administratoriai ir naudotojai gali lengvai valdyti savo įrenginius su intuityvia sąsaja, įskaitant skaidrias bendrinimo ir apsaugos parinktis. Administratoriai gali nuotoliniu būdu užtikrinti, kad įrenginiai būtų saugūs ir nepažeisti, o biometrinės veido atpažinimo ir pirštų atspaudų funkcijos užtikrina, kad prie įrenginio galėtų prisijungti tik numatytas naudotojas.

„Galaxy XCover6 Pro“ tinka bet kokiam verslui. Jame yra du programuojami klavišai, kuriuos galima pritaikyti konkrečioms funkcijoms atlikti, atsižvelgiant į verslo poreikius. Naudotojai prietaisą taip pat gali naudoti kaip verslo klasės brūkšninių kodų skaitytuvą naudodami „Knox Capture“ arba kaip raciją naudodami paspaudimo ir kalbėjimo metodą (angl. Push-to-talk, PTT). Šios racijos garsiakalbis yra garsiausias, koks tik yra buvęs. Kiekvienam darbui keliami skirtingi reikalavimai, tad prie „XCover6 Pro“ pridedama daug įvairių „Samsung“ ir partnerių priedų, pavyzdžiui, „Smart Case“, POGO / kelių įrenginių / akumuliatorių pakuočių įkrovikliai, įkrovimo laikikliai, diržo spaustukai ir PTT ausinės.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas