„Samsung“ ruošia naują biudžetinį telefoną: galimai turės dvi versijas bei nustebins 5G ryšio technologijos palaikymu

Lukas Snarskis

2022-11-27, 09:28 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ ir toliau išlieka didžiausiu išmaniųjų telefonų gamintoju, o šio mėnesio pardavimai rezultatai – ir vėl geriausi rinkoje. Daugiausiai pirkėjų dėmesio sulaukia pigesni bendrovės produktai, o būtent tokį gamintojas ruošia ir dabar.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ ruošia naują biudžetinį telefoną: galimai turės dvi versijas bei nustebins 5G ryšio technologijos palaikymu

Internete pasirodė informacija apie biudžetinės klasės „Samsung Galaxy A14“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys ir 5G ryšio technologiją. Šis įrenginys buvo aptiktas „Geekbench“ platformoje, kas atskleidžia, jog jame veiks „MediaTek“ sukurtas procesorius.

Naujausiais duomenimis, „Galaxy A14“ modelis turės „Dimensity 700“ mikroschemų rinkinį bei 4 GB operatyviosios (RAM) atminties. Kaip galima matyti, šis telefonas rinko 522 taškus vieno branduolio, o taip pat ir 1710 taškų kelių branduolių testuose. Tiesa, įdomi detalė ir ta, jog šis modelis buvo pastebėtas ir su „Exynos“ lustu. Tikėtina, kad „Samsung“ gali išleisti ir dvi skirtingas „Galaxy A14“ įrenginio versijas.

Kiek anksčiau, buvo pasirodę pranešimų, kad naujasis „Samsung Galaxy A14“ turės tris kameras nugarėlėje, vandens lašo formos išpjovą priekinėje dalyje, o taip pat ir 5000 mAh talpos bateriją. Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku kada galima tikėtis oficialaus šio išmaniojo telefono pristatymo. Kaip bebūtų, ši „Samsung“ naujiena turėtų debiutuoti dar šiemet.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas