„Samsung“ ruošia pigų telefoną: aiškėja pirmosios „Galaxy A14“ specifikacijos ir dizaino ypatumai

Lukas Snarskis

2022-10-03, 11:27 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų. Anksčiau bendrovė buvo gerai žinoma dėl savo kuriamų flagmanų, tačiau pastaruosius metus sulaukia nemažai dėmesio ir dėl savo kuriamų vidutinės ar biudžetinės klasės įrenginių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ ruošia pigų telefoną: aiškėja pirmosios „Galaxy A14“ specifikacijos ir dizaino ypatumai

Praėjusių metų gruodį buvo pristatytas „Galaxy A13“ modelį, o jau netrukus turėtų debiutuoti ir naujasis „Samsung Galaxy A14“. Šis nebrangus išmanusis telefonas oficialiai turėtų būti pristatytas jau artimiausiu metu, o dabar aiškėja ir pagrindinės jo savybės.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis turės 6,8 colių įstrižainės ekraną su vandens lašo formos išpjova viršutinėje dalyje. „Galaxy A14“ turėtų būti aprūpintas Full HD+ raiška. Įrenginio nugarėlėje rasime tris kameras, kurių išdėstymas bus toks pats kaip ir praėjusiais metais debiutavusio „Galaxy A13“ modelio.

Dešinėje įrenginio kraštinėje rasime garso reguliavimo mygtukus, o taip pat ir įjungimo mygtuką, kuris turės ir pirštų antspaudų sensorių. Verta pastebėti, jog šis išmanusis turės ir ausinių lizdą, o įrenginio įkrovimas vyks pasitelkiant USB-C lizdą.

Deja, tačiau tai yra viskas, kas šiuo metu yra žinoma apie naująjį „Samsung“ išmanųjį telefoną. Tikėtina, kad jo pristatymas įvyks šio mėnesio pabaigoje arba lapkričio pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas