„Samsung“ ruošia variantą pigesnių flagmanų gerbėjams: „Galaxy S21“ seriją papildys nebrangus modelis

„Samsung“ ruošia variantą pigesnių flagmanų gerbėjams: „Galaxy S21“ seriją papildys nebrangus modelis

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulyje „Samsung“ praėjusiais metais „Galaxy S“ serijos flagmanų seriją papildė ir pigesniu modeliu, kuris sulaukė nemažai susidomėjimo. Pernai pristatytas „Galaxy S20 FE“ šiemet turėtų sulaukti atnaujinimo, o tai įtakoja ir bendrovės vadovų planai atsisakyti „Lite“ modelių ir vietoje jų pasiūlyti daugiau „FE“ variantų.

Remiantis „Sammobile“ turima informacija, Pietų Korėjos milžinė jau ruošia ir pigesnį „Galaxy S21“ serijos išmanųjį telefoną, kuris bus pristatytas kaip „Samsung Galaxy S21 FE“. Skelbiama, kad pastarasis įrenginys turėtų būti pasiūlytas keturių spalvinių variantų – pilkos arba sidabrinės, rožinės, violetinės bei baltos.

Tikėtina, kad „Galaxy S21 FE“ modelis taip pat pasižymės 5G palaikymo galimybe, turės 128 GB arba 256 GB vidines talpyklas, o taip pat veiks su „Android 11“ operacinės sistemos versija. Kol kas išlieka neaišku kokį procesorių šiame pigesniame flagmane ketina panaudoti gamintojas, tačiau reikėtų neatmesti varianto, jog tai gali būti ir naujasis „Snapdragon 870“ lustas.

„Samsung“ ruošiasi dar vienam pristatymui: fanams skirtas telefonas pasirodys jau netrukus

Šiuo metu daugiau informacijos apie „Samsung“ planuojamą naują išmanųjį telefoną nėra, tačiau jeigu gamintojas išties jį planuoja pristatyti jau artimiausiu metu, tai daugiau detalių turėtų paaiškėti jau visai netrukus. Taip pat, siūlome prisiminti kuo pasižymi pernai išleistas „Galaxy S20 FE“ modelis.

Praėjusių metų rugsėjį pademonstruotas pigesnis „Galaxy S20“ serijos flagmanas pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis veikia su „Snapdragon 865“ procesoriumi, o pirkėjai gali įsigyti modelius su 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Šio „Samsung“ produkto veikimą palaiko 4500 mAh talpos baterija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas