„Samsung“ ruošia vieno populiariausio modelio atnaujinimą: paaiškėjo pagrindinės „Galaxy A53 5G“ savybės

Lukas Snarskis

2022-02-05, 14:45 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų
„Samsung“ ruošia vieno populiariausio modelio atnaujinimą: paaiškėjo pagrindinės „Galaxy A53 5G“ savybės

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ jau ruošiasi naujiems metams, o tai sufleruoja ir vis daugėjančios informacijos apie kitąmet debiutuosiančius išmaniuosius telefonus. Didžiausias telefonų gamintojas pasaulyje ketina pristatyti atnaujintą „Galaxy A52 5G“ modelio variantą, kuris turėtų būti žinomas kaip „Samsung Galaxy A53 5G“.

Dar visai neseniai, nepristatytas „Samsung Galaxy A53 5G“ modelis buvo aptiktas „Geekbench“ platformoje, o dabar aiškėja visos pagrindinės šio įrenginio specifikacijos. Nesunku nuspėti, jog išmanusis telefonas pratęs šios serijos savybių liniją ir pasiūlys šiek tiek pagerintas savybes.

Visų pirma, „Samsung Galaxy A53 5G“ veiks su neįvardintu „Exynos“ procesoriumi, tačiau tai turėtų būti „Exynos 1200“ modelis. Pastarasis lustas pasižymi aštuoniais branduoliais su maksimaliu 2,4 GHz taktiniu dažniu. Pranešama, kad įrenginys turės 6,5 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje turėtų būti keturios kameros, o pagrindinė jų bus aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Galaxy A53 5G“ taip pat turės 12 MP plataus kampo, 5 MP makro bei tokios pat raiškos gylio sensorius. „Samsung“ pasiūlys ir 32 MP asmenukių kamerą. Akivaizdu, jog gamintojas siekia išsaugoti kuo daugiau savybių iš „Galaxy A52 5G“ modelio, kuris buvo itin sėkmingų.

Bene didžiausiu atnaujinimu, galima būtų laikyti, bateriją. Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turės 5000 mAh talpos akumuliatorių. Palyginimui, pernai metas išleistas „Galaxy A52 5G“ pasižymėjo 4500 mAh talpos baterija. Tikėtina, kad telefonas turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele.

Pietų Korėjos milžinė dar nėra paskelbusi kada įvyks oficialus išmaniojo telefono pristatymas, tačiau kalbama, kad jis galėtų būti pristatytas jau kovą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas