„Samsung“ statistika atskleidžia įdomių detalių: sulenkiamų telefonų populiarumas auga greičiau nei galvota

Leonardas Sindaravičius

2022-01-05, 07:11 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų
„Samsung“ statistika atskleidžia įdomių detalių: sulenkiamų telefonų populiarumas auga greičiau nei galvota

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų populiarumas nuolat auga. Prie to, žinoma, nemažai prisideda vis didėjanti pasiūla, o taip pat ir nuolat tobulėjančios technologijos, kurios suteikia vis geresnę naudojimo patirtį.

Prieš pat baigiantis 2021-iesiems Pietų Korėjos technologijų lyderė „Samsung“ su džiaugsmu pasidalino savo pardavimų statistika. Kompanija teigia pardavusi net keturis kartus daugiau „Z“ serijos sulenkiamų įrenginių lyginant su ankstesniais metais.

2021-aisiais „Samsung“ pristatė jau trečiosios kartos „Z Fold“ bei „Z Flip“ įrenginius, kurių populiarumas pranoko daugelio, net ir analitikų, lūkesčius - pastarieji metų pradžioje teigė, jog sulenkiamų telefonų pardavimai išaugs ne daugiau nei tris kartus. Įmonė atskleidė ir tai, jog vien per pirmąjį praėjusių metų mėnesį ji buvo pardavusi daugiau sulenkiamų išmaniųjų telefonų, nei 2020-aisiais. „Samsung“ tikisi, kad tokio tipo prietaisų populiarumas ir toliau augs bei mažų mažiausiai padvigubės iki 2023-ųjų.

Nors detaliai skaičiais „Samsung“ kol kas nesidalino, įmonė pabrėžė, jog 10% daugiau klientų buvo linkę atsinaujinti telefonus į „Z Flip 3“, o ne „Galaxy Note 20“ ar „Galaxy S21“. Kompanijos surengta apklausa taip pat padėjo išryškinti priežastis, dėl kurių asmenys renkasi pereiti prie sulenkiamų įrenginių - tarp jų yra prietaiso dydis, potencialiai didesnis produktyvumas, didesnė ekrano erdvė ir t.t.

„Samsung“ skelbia nenustosianti investuoti į sulenkiamų išmaniųjų telefonų kūrimą bei tobulinimą ir toliau bendradarbiaus su tokiais aplikacijų kūrėjais kaip „Google“. Toks bendradarbiavimas būtinas siekiant užtikrinti, kad sukurtos techninės inovacijos galėtų būti pilnai išnaudojamos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas