„Samsung“ su „Galaxy A“ serija nestabdo: kitų metų pradžioje pasirodys dar vienas telefonas

Eimantas Danielius

2019-11-05, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:32)

0 komentarų
„Samsung“ su „Galaxy A“ serija nestabdo: kitų metų pradžioje pasirodys dar vienas telefonas

Pastaruoju metu itin išpopuliarėjus „Samsung“ kompanijos pristatytai „Galaxy A“ serijai, gamintojas nusprendė nestabdyti ir toliau ruošia plėsti ją. Internete jau kuris laikas sklinda apie „Galaxy A51“ modelį, kuris turėtų pasirodyti kitų metų pradžioje.

Neseniai nutekintos „Samsung Galaxy A51“ nuotraukos atskleidė dali įrenginio specifikacijų. Jose aiškiai matoma, kad įrenginys turės 3.5 mm ausiniu lizdą, USB-C tipo įkrovimo jungtį. „A51“ taip pat turės microSD kortelės ir dviejų sim kortelių palaikymą. Bet didžiausias įrenginio bruožas bus L formos keturių kamerų konfigūracija įrenginio nugarėlėje.

„Geekbench“ pateiktais duomenimis, telefonas buvo pastebėtas jų sistemoje jau praėjusį mėnesį. „Samsung Galaxy A51“ veiks su 10nm „Exynos 9611“ procesoriumi, poroje su „Mali G72 MP3“ vaizdo korta. „A51“ bus prieinamas su 4 GB operatyviosios atminties ir su 64 GB arba 128 GB vidinės atminties konfigūracija.

„Galaxy A51“ pagrindinė kamera pasižymi 32 MP jutikliu, antroji turės 12 MP itin plataus kampo sensorių, trečioji pasižymės 12 MP teleobjektyvu su dviejų kartų optiniu priartinimu ir ketvirtojoje kameroje bus įmontuotas 5 MP gylio sensorius. Priekinė asmenukių kamera bus įmontuota lašo formos ekrano išpjovoje. Kaip pranešama įrenginys iškarti atkeliaus su „Android 10“ operacine sistema.

Tikėtina, jog šis išmanusis telefonas turėtų kainuoti maždaug 250 eurų. Tiesa, bent jau pradžioje jis bus prieinamas tik Indijos rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas