„Samsung“ sulauks milžiniškos konkurencijos? „Honor“ paskelbė apie naujų flagmanų pristatymo renginį

Arnas Balčiūnas

2023-02-04, 12:15

0 komentarų

Kinijos bendrovė „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, pristatė ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną. Dar praėjusių metų pabaigoje, kompanijos atstovai pademonstravo naują sulenkiamą įrenginį, o dabar ruošiasi ir pirmojo savo flagmano pristatymui šiemet.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ sulauks milžiniškos konkurencijos? „Honor“ paskelbė apie naujų flagmanų pristatymo renginį

Vasario mėnesio pabaigoje įvyks kasmetinė mobiliųjų technologijų paroda „MWC 2023“. Barselonoje vyksiančiame renginyje ketina dalyvauti ir „Honor“ atstovai. Kompanijos vadovai oficialiai patvirtino, kad dalyvaus Barselonoje įvyksiančioje parodoje, o ten sulauksime ir „Magic5“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymo.

„Honor“ paskelbė, kad naujieji „Magic5“ serijos išmanieji telefonai bus pristatyti vasario 27 dieną, o renginio pradžia numatyta 14:30 val. Lietuvos laiku. Žinoma, kaip ir įprasta, naujausią informaciją iš šio pristatymo jūs rasite ir mūsų portale. Kartu su pristatymo data, pademonstruotas ir trumpas reklaminis klipas.

Kiek anksčiau buvo skelbiama, jog „Honor Magic5“ serijos įrenginiai turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Tai turėtų nekelti jokių abejonių, atsižvelgiant į tai, jog bendrovė ruošiasi pristatyti aukščiausios klasės įrenginius.

„Honor Magic5“ modelis turėtų būti aprūpintas 6,8 colių įstrižainės ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas taip pat turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. „Honor“ šį flagmaną ketina aprūpinti 100W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 66W belaidžiu krovimu. Deja, tačiau kol kas tai yra viskas, kas yra žinoma apie šios serijos produktus.

Kaip jau minėjome, šios serijos išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks jau vasario 27 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas