„Samsung“ telefonų gerbėjams tai patiks: kitąmet pasirodantys „Galaxy S25“ serijos flagmanai gali veikti tik su „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniais

Lukas Snarskis

2024-06-18, 15:09

3 komentarai (-ų)

Kaip ir įprasta, „Samsung“ šiemet pristatė tris „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Galaxy S24“, „Galaxy S24+“ ir „Samsung Galaxy S24 Ultra“. Vos tik pasirodžius šios serijos įrenginiams, internete pasirodė pranešimų ir apie kitais metais debiutuosiančius flagmanus.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
„Samsung“ telefonų gerbėjams tai patiks: kitąmet pasirodantys „Galaxy S25“ serijos flagmanai gali veikti tik su „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniais

Pietų Korėjos milžinė jau ruošia kitų metų flagmanus – tai „Galaxy S25“ seriją. Tikėtina, jog „Samsung“, kaip ir kasmet, pristatys tris modelius, o dabar aiškėja, kad gerų naujienų turėtų sulaukti europiečiai.

Dar visai neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog visi „Samsung Galaxy S25“ serijos išmanieji telefonai gali veikti su „Exynos 2500“ procesoriais. Tačiau dabar pasirodė pranešimų, kad visi bendrovės flagmanai veiks tik su „Qualcomm“ sukurtais mikroschemų rinkiniais.

Jeigu tokia informacija pasitvirtintų, tai nebūtų pirmas kartas, kuomet „Samsung“ visus savo flagmanus aprūpina „Qualcomm“ sukurtais lustais. Tokia situacija nutiko ir su „Galaxy S23“ serija, tačiau šiemet pristatyti „Galaxy S24“ linijos modeliai jau ir vėl naudojo tiek „Qualcomm“, tiek ir „Exynos“ mikroschemų rinkinius.

Žinoma, iki „Samsung“ išmaniųjų telefonų pristatymo dar liko daugiau nei pusė metų, todėl nuspėti ar tokia informacija yra teisinga – dar labai anksti. Neseniai buvo pasirodę pranešimų ir apie „Samsung Galaxy S25“ serijos bazinį modelį.

Remiantis naujausia informacija, kitų metų pradžioje pasirodantis „Galaxy S25“ modelis turės 4 000 mAh talpos bateriją. Tai reiškia, jog išmanusis telefonas veiks su tokios pačios talpos akumuliatoriumi kaip ir šiemet pristatytas „Galaxy S24“ variantas. Tačiau tai neturėtų stebinti.

Vienas pigiausių „Galaxy S“ serijos išmaniųjų telefonų turėtojų niekada nesiūlė talpios baterijos. „Samsung Galaxy S20“ ir „Galaxy S21“ modeliai turėjo 4 000 mAh talpos baterijas, „Galaxy S22" naudojo jau tik 3 700 mAh, „Galaxy S23“ – 3 900 mAh, o „Galaxy S24“ variantas, kaip jau minėjome, pasižymi 4 000 mAh akumuliatoriumi.

3 komentarų

Ne Fanas

Turiu S21 ir jei reiktų keist artimiausiu metu tai galvoju į SONY 5 V ar VI, nusivylęs samsungo išmaniaisiais. Net jei ir drakoną užsimes.

Giędre

O kodel nusivylete? As turiu s24 ultra, tai patenkūnta. Ypac po s20. Baterija tikrai gerai laiko ir t.t.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas