„Samsung“ vadovai turėtų griebtis už galvų: internete pasirodė dar nepristatytų „Galaxy“ flagmanų specifikacijos

Lukas Snarskis

2022-08-09, 14:25 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų
„Samsung“ vadovai turėtų griebtis už galvų: internete pasirodė dar nepristatytų „Galaxy“ flagmanų specifikacijos

Jau rytoj, trečiadienį (08.10), įvyks ilgai lauktas Pietų Korėjos milžinės „Samsung“ pristatymas, kurio metu bus pademonstruoti naujieji „Galaxy Fold4“ ir „Galaxy Flip4“ išmanieji telefonai. Iki renginio likus jau visai nebedaug, kompanijos vadovai priversti imtis už galvų, mat internete pasirodė visos pagrindinės šių naujienų specifikacijos.

Bosnijos ryšio operatorius „m:tel“ per klaidą nutekino pagrindines „Samsung“ naujienų savybes, o tuo pačiu paaiškėjo ir tai, jog abu išmanieji telefonai prekyboje pasirodys dar šį mėnesį – rugpjūčio 27 dieną. Žinoma, visa ši informacija vis dar nėra patvirtinta oficialiai, tačiau, atsižvelgiant į tai kaip greitai ji buvo pašalinta, tai turėtų atitikti realybę.

Remiantis nutekėjusiais duomenimis, „Samsung Galaxy Fold4“ sulenkiamas flagmanas turės 7,6 colių įstrižainės „Dynamic AMOLED“ ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išorinėje telefono dalyje rasime 6,2 colių įstrižainės ekraną. Kaip ir buvo tikimasi, šio modelio veikimą palaikys naujausias „Qualcomm“ procesorius.

„Samsung“ į šią naujieną įmontavo „Snapdragon 8+ Gen 1“ procesorių su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Tiesa, tai yra bazinio modelio savybės, o atminties opcijų turėtų būti ir daugiau. „Galaxy Fold4“ turės naują pagrindinę kamerą, kuri bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 12 MP teleobjektyvą bei plataus kampo kamerą, o taip pat ir 10 MP sensoriumi padabintą asmenukių kamerą.

Pranešama, jog išmanusis turės 4400 mAh talpos bateriją su 25W greituoju įkrovimu. Naujojo „Galaxy Fold4“ svoris sieks maždaug 282 gramus.

Kalbant apie „Samsung Galaxy Flip4“, tai šis išmanusis turės 6,7 volių įstrižainės „Dynamic AMOLED“ sulenkiamą ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginys taip pat naudos „Snapdragon 8+ Gen 1“ procesorių bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties.

Pranešama, kad išmanusis telefonas turės dvi kameras su 12 MP raiškos vaizdo jutikliais – plataus ir itin plataus kampo. Šios „Samsung“ naujienos veikimą palaikys 3700 mAh talpos baterija, o įrenginio svoris sieks 183 gramus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas