„Samsung“ vadovai turėtų išprotėti: jau žinomos visos „Galaxy S22“ ir „Galaxy Tab S8“ flagmanų savybės

„Samsung“ vadovai turėtų išprotėti: jau žinomos visos „Galaxy S22“ ir „Galaxy Tab S8“ flagmanų savybės

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ jau kuris laikas ruošiasi „Galaxy Unpacked“ renginiui, kuris įvyks vasario 9 dieną. Niekam ne paslaptis, kad pristatymo metu išvysime ne tik naujuosius „Galaxy S22“ serijos išmaniuosius telefonus, bet ir „Galaxy Tab S8“ serijos planšetes.

Kompanijos vadovai iki šiol nėra atskleidę jokios informacijos apie savo naujuosius flagmanus, tačiau saugoti savo paslaptis „Samsung“ sekasi kur kas prasčiau. Internete jau yra pasirodžiusi, tikriausiai, visa informacija ne tik apie „Galaxy S22“ serijos įrenginius, bet ir apie „Galaxy Tab S8“. Prieš kelias dienas pasklido ir kelios dešimtys nuotraukų, kurios palieka labai mažai nežinomųjų.

Iki pristatymo likus vos daugiau nei savaitei – puiki proga apžvelgti viską, kas jau yra žinoma apie artėjančias „Samsung“ naujienas. Kaip visi jau žinome, šiemet išvysime tris naujus telefonus – tai „Galaxy S22“, „Galaxy S22 Plus“ ir „Galaxy S22 Ultra“.

„Samsung Galaxy S22“ pasižymės 6,1 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, „Galaxy S22 Plus“ turės 6,6 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška, o „Ultra“ variantas turės 6,8 colių įstrižainės Dynamic AMOLED ekraną su Quad HD+ raiška. Visi trys įrenginiai Europoje bus parduodami su „Exynos 2200“ lustais.

„Galaxy S22“ ir „Galaxy S22 Plus“ variantai bus siūlomi su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Gerokai daugiau opcijų bus siūloma su „Ultra“ variantu, kuris turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios bei 128, 256 arba 512 GB vidinės atminties. Kalbant apie baterija, tai standartinis naujųjų flagmanų modelis turės 3700 mAh, „Plus“ variantas pasižymės 4500 mAh, o „Ultra“ turės 5000 mAh talpos bateriją.

Atskleistos ir visų trijų išmaniųjų telefonų kamerų savybės. „Samsung Galaxy S22“ ir „Galaxy S22 Plus“ turės po tris objektyvus nugarėlėje, o pagrindiniai jų bus aprūpinti 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.8 bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta rasime ir itin plataus kampo kamerą, kuri pasižymės 12 MP raiška. Trečiasis objektyvas – teleobjektyvas su 10 MP raiškos sensoriumi, f/2.4 bei 3x optiniu priartinimu. Abu šie modeliai turės 10 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas asmenukių kameras.

Kalbant apie „Galaxy S22 Ultra“, šis flagmanas turės 108 MP raiškos vaizdo jutiklį, kuriuo bus aprūpintas pagrindinis objektyvas. Greta rasime 12 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir du teleobjektyvus. Vienas jų turės 10 MP raiškos vaizdo jutiklį su 3x optiniu priartinimu bei optiniu vaizdo stabilizavimu, o antrasis – 10 MP su 10x optiniu priartinimu bei OIS.

Pateiktos iliustracijos atskleidžia ir nemažai pagrindinių „Galaxy S22“ serijos savybių. Teigiama, kad išmanieji telefonai bus aprūpinti stipriausiu aliuminiu rėmeliu, kokį gamintojas yra panaudojęs, o taip pat ir IP68 atsparumo vandeniui ir dulkėms saugumo sertifikatu. Verta pažymėti ir tai, jog naujieji „Samsung“ flagmanai turės „Gorilla Glass Victus+“ apsauginius stiklus.

Kaip jau minėjome, su informacija apie telefonus, nutekėjo ir „Galaxy Tab S8“ serijos planšečių savybės. Jau seniau buvo žinoma, kad šiemet bus pademonstruoti trys modeliai – tai „Galaxy Tab S8“, „Galaxy Tab S8 Plus“, o taip pat ir „Galaxy Tab S8 Ultra“ variantas.

Pirmasis modelis turės 11 colių įstrižainės ekraną bei veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi. „Samsung Galaxy Tab S8“ taip pat turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties, o šio modelio veikimą palaikys 8000 mAh talpos baterija.

„Samsung Galaxy Tab S8 Plus“ išsiskirs 12,4 colių įstrižainės ekranu bei veiks su tuo pačiu „Qualcomm“ procesoriumi, o ir atmintinių opcijos bus tos pačios .Kaip bebūtų, šis modelis turės 10090 mAh talpos akumuliatorių. Labai panašiomis savybėmis pasižymės ir „Ultra“ modelis, tačiau ši opcija turės dar didesnį ekraną, talpesnę bateriją ir daugiau atminties pasirinkimų.

Pranešama, kad „Samsung Galaxy Tab S8 Ultra“ pasižymės 14,6 colių įstrižainės ekranu, o šio modelio veikimą palaikys 11200 mAh talpos baterija. Pirkėjai galės rinktis tarp trijų atminties opcijų – 8 GB ir 128 GB, 12 GB ir 256 GB arba net 16 GB ir 512 GB.

Naujosios „Samsung“ planšetės pasižymės ir „S Pen“ palaikymu, o taip pat ir itin greitu „Wi-Fi 6E“ ryšio palaikymu. Gamintojas išskiria ir itin talpias baterijas, kurių pilnai pakaks visai dienai, aukštos kokybės garso galimybes, o taip pat ir patobulintas vaizdo pokalbių funkcijas.

Kaip jau minėjome, visų šių „Samsung“ gėrybių pristatymas įvyks jau vasario 9 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip įprasta, rasite ir mūsų portale.

3 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Mhm

Samsung vadovai maziausiai suka galva kas atskleista kas ne, vistiek pristatys ir realiai to net nezino kaip bus tik Samsung.

Tvarus tvartas

Telefonai kaip visalaika be bateriju,klausimas ar diena ištrauks,dėmesio vertos tik planšetes.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas