„Samsung“ vadovai visai išprotėjo: pristatytas produktas, kuris nustebins net ir viską mačiusius

Arnas Balčiūnas

2021-11-03, 11:40 (atnaujinta 2022-11-29, 00:34)

35 komentarai (-ų)
„Samsung“ vadovai visai išprotėjo: pristatytas produktas, kuris nustebins net ir viską mačiusius

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ yra neabejotina rinkos lyderė, kalbant apie sulenkiamus išmaniuosius telefonus. Bendrovė šiemet pristatė keletą naujienų, o vakar buvo pademonstruotas ir dar vienas išskirtinis produktas. Tačiau šįsyk tai jau ne telefonas.

Bendradarbiaujant su „Dr Denim“, Pietų Korėjos kompanijos atstovai pristatė specialius džinsus, kurie sukurti su kišenėmis, skirtomis „Galaxy Z Flip3“ sulenkiamam telefonui. Dešinėje šio produkto pusėje paruošta speciali kišenė, kurioje tobulai tilps pastarasis įrenginys. Negana to, visos kitos kišenės yra visiškai pašalintos arba užsiūtos.

Bendrovės išplatintame pranešime spaudai klausiama „kam reikalingos didelės kišenės“, o jų pašalinimo priežastimi įvardinta tai, jog jos „užima pernelyg daug vietos“ bei „neatrodo stilingai“. Žinoma, daugeliui tikriausiai turėtų kilti klausimas ar džinsai, kurie turi vos vieną kišenę, o ji skirta tik „Samsung“ sukurtam sulenkiamam telefonui, yra tai ko reikia pirkėjams.

Pranešama, kad su „Dr Denim“ sukurti džinsai, kainuos maždaug 962 eurus, o kartu su jais pirkėjai gaus ir „Samsung Galaxy Z Flip3“ išmanųjį telefoną, kurį bus galima pasirinkti iš keturių skirtingų spalvų. Bent jau kol kas, ši naujiena yra siūloma Australijos rinkoje ir kol kas nėra informacijos apie galimybę tokią kombinaciją įsigyti kitose rinkose.

Verta pastebėti ir tai, jog praėjusį mėnesį „Samsung“ pristatė ir specialią „Galaxy Z Flip3“ išmaniojo telefono versiją, kuri žinoma kaip „Bespoke Edition“, o plačiau apie tai skaityti galite paspaudę čia. Primename, kad „Samsung Galaxy Z Flip3“ buvo kuriamas siekiant vartotojams suteikti geriausias galimybes fiksuoti ir dalintis savo prisiminimais. Naujos kameros funkcijos ir „Flex“ režimas leis užfiksuoti asmenukę be jokio prisilietimo, o „Quick Shot“ įgalins ne tik įamžinti nuotrauką, naudojant išorinį ekraną, kai telefonas yra sulenktas, bet ir pradėti filmuoti du kartus paspaudus įjungimo mygtuką. Pasidalinimą užfiksuotomis gyvenimo akimirkomis ir slinkimą pagrindiniame ekrane palengvins 120Hz atsinaujinimo dažnis. Plačiau apie naujuosius „Samsung“ sulenkiamus telefonus galite skaityti čia.

35 komentarų

maria

Perskaitykite ir susisiekite su daktaru Sunny, jei jums reikia stipraus meilės burto, kad išspręstumėte nutrūkusius santykius.
Kai buvau šeštą mėnesį nėščia su antruoju vaiku, išsiskyriau su vyru. Nuo tada, kai susilaukėme pirmojo vaiko, be perstojo ginčydavomės ir ginčydavomės, ji nebemėgo jo jokios meilės ar pasitikėjimo, todėl jis su manimi išsiskyrė. Ir visą tą laiką bandžiau įvairias priemones, kad jį susigrąžinčiau, taip pat išbandžiau keletą skirtingų stebuklingų ratų savo gyvenamojoje šalyje, bet nė vienas iš jų negalėjo sugrąžinti Tomo pas mane. Tik daktaras Sunny garantavo skubų 48 valandų burtą ir patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas padėkoti ir dėkoju, kad ištesėjote savo pažadus ir panaudojote savo gabias bei dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu sužinoti, kad jūs specializuojatės sujungiant įsimylėjėlius. Ačiū, pone, kad padėjote man pačiais blogiausiais mano gyvenimo laikais, kad buvau toks puikus magijos magas ir kad jis man suteikė meilės magiją, kuri man suteikė tiek daug džiaugsmo mano santuokoje. Mano vyras grįžo ir pažadu daugiau niekada manęs nepalikti. Jei abejojate jo sugebėjimais, patikėkite manimi. Turėtumėte turėti galimybę. Tai atsiperka tokiais būdais, kurių net negalėjote įsivaizduoti. Jei šiuo metu esate stipresnis ir jums reikia stipraus ir neatidėliotino meilės burto, kad sugrąžintumėte maloniai susisiekusį daktarą Sunny, dabar yra vienintelis atsakymas atkurti jūsų nutrūkusius santykius ar santuoką. drsunnydsolution1@gmail.com arba Whatsapp jam telefonu +2348082943805. Ačiū.

QE'nui

Ne nu rimtai tu neužaugęs kažkoks. Gal tave lupa kas ten su lentomis, nes visiškai nemąstantis? Toks jausmas, kad mažvaikis kažkoks, paliktas tėvų likimo valei. Be visiško išsilavinimo ir supratingumo. Nelabai suprantantis apie kokius davimus kalbama, nelabai suvokiantis, kada laikas atsip...ti nuo kitų, nes akivaizdžiai tau rašoma slysk nx tu nuo manęs, kaip kosk bl pedikas pri...so ir neatsipisa. Gal tu čia ir dėl tu dislike ardaisi, nes nieks nenuč...pe. Durneli tu eterio negadink su iškyrpimais savo. Paskutinė tau žinutė čia, nes nelabai norisi iki tavo dugno nusiristi kloune tu kloune, išgama kažkoks dėmesio negaunantis. Eik pas psichologus ir būsi išklausytas, o ne prie komentatorių čia pi...kis. Jobanas gaidys

QE'ui

Cirkininke, tu pabūk bent tą minutę protingas ir neatsakyk perskaitęs, ar tau ant tiek galvoj tuščia, kad akivaizdžių STOP nesupranti. Problemų neieškai, bet kažkaip matau nesugebi nusiraminti. Tu supranti, kad ateis laikas, kaip tavo rašliavos baigsis su ašaromis akyse, nes bus imtasis priemonių prieš tavo čia kliedesius??? Raminkis, durneli, tu kol dar gali. Sėkmės, paskutinis tau komentaras, kloune.

QE'nui

Čia tau įspėjimas, nes IP tavo visi įstaigų bus greitai nustatyti ir būsi patrauktas už šmeižimus čia. Ne aš čia pradėjau tave įžeidinėti, o tu čia prie kitų rauniesi. Tad pamąstyk skaitydamas. Puiki proga patylėti. Viso

Qe

Nusiramink ble, tu tiesiog nenori pripazinti kad pats cirka uzverei o ne as tu tiesiog nesuvoki matau tiek aiskinau. Tu man sakai kad as cirka uzviriau bet buciau tylejes po ten Arno rasymo bet tu pats atejai ir prisipisai iki siol riejames. O buciau nk nerases toliau ignore pises ir tu atejai ir va. As irgi screenshot darau del viso pikto.

Qe

Ir beje pats pradėjai izeidineti apie klounus rasyt tai as tave galiu paduot i teisma uz izeidinejimus
Paze musu pradzia kur prie jo prisipisau ir Arnas atsake ir atsakiau poto ir po manes tu. Sekmes.🙃;)

Qe

Matau atrasai tik nakti. Jei dar rasysi tai nerasyk. nebezesiu sio straipnsio.

QE'ui

Na va kaip suprantu negavai... na bet kur čia gausi klaunu būdamas, ane KLAUNE :D? Idiotas esi kokių reta. Senai iš tokio besmegenio tiek prisijuokiau. Rašinėji, kad esi iš Vilniaus, tad nesi kaimietis. Bet galvoje pagal komentarus čiuju oras tik. Toks be smegenis Vilnietis gaunasi :D Lįsk į krūmųs nedap....tas KLAUNE. Čia viena daina RAPPPERIŲ vadinamų buvo sukūrta ne apie tave kartais, KLAUNE? :D Jaučiu tave dūchina kas netinga, užtat toks užsiparinęs čia esi ir lieji tulžį ant visų, dėl visokių like ir dislike. Bl žmonės geresnio gyvenimo ieško, migruoja, kelia pavojų ne tik sau. O čia priedurnis kažkoks sugalvojo, kad iki geresnio gyvenimo jam reikia mažiau dislike :D Teisybės ieškotojas KLAUNAS :D P..l iš čia tik lopeta, mąstytojau tu didysis. Aiškina jis man gramatiką, gyvenimo savo apgialėtino kaip suprantu vingius kloja ir filosofiją savo dėsto. Dusk durneli tu tik, nes atrodai durniau nei pats galvoji, kad atrodai. Mažvaikis bl. Pamokas ruošk jei jau penio nepastatai ir išd...lkint kokios nesugebi.

Qe

Tu toks invalidu invalidas esi kad pzd 😀 tau aiskiai pasakiau bet tu vapalioji kazka ne ta. Dar karta paskaityk ka as parasiau tu cia kaltas viso sito dalyko ir delko as del like ir dislike prispisau aiskiai parasiau. O (ko as negavau) ka tu cia rasai išsiblaivyk gal? isvis sitas komentaras tavo totalus bullshitas daune. Kazka ne ta paskaitei 😄 nei manes pazisti nei ka tai tylek sikna suriaukes 😄

Qe

As tokiam kaip tau dar padesiu isiskaityti dar karta😀 ⬇️

Tu apsiraminti durneli negali? Tu klounas prisipazink. nx gini ta zmogeli tai atrodo kad draugelis tavo pamąstyk bsk jis vel varo savo suda cia ne as 🤡 o tu jez krist kaip nesupranti.
P.s ismok rasyt klounas o ne klaunas 😂😂. problemu neieskau tik pasakiau kas per lo*as minusuoja gyvenimo neturi. O tu jau iskart usipuolei ginti ta Arneli. Nei jie man trukdo nei ka tik, susidomėjau. O kai jis parase neaiskink man ka noresiu ta darysiu. As būciau nutraukęs pokalbi (aisku parasiau reply ten) bet butu viskas aisku su tokiais dundukais daugiau neatrasyciau. O tu pradejai ginti tai kas cirka uzvire tu dar karta tu? Nebutum rases būčiau palikes ramybej viska. Mastyk

Pastaba

Jau komentatoriai, tai siaubas nekokia auditorija renkasi su savo žargonu.. šlykštu! Nėra normaliu diskusiju, norėtusi daugiau įdomiu ir naudingu straipsniu ir kad nebūtu antraštė vien išprotejo ir pan. Aišku telefonu tema daug kažko neprirašysi, bet galima apžvalgas daryt vertinimus ir pan. Apie technologijas rašyt, kokios naujovės arba internetini sauguma, nes dabar aktualu.

QE'ui

Kad tu Vilnietis nereiškia, kad ne kaimietis. Ne kur gimei, augai ir gyveni nusako tai. Esi visiškas lopeta ir su kiekvienu komentaru tik dar labiau tai įrodai. Visiškas esi šūdo gabalas ir nelabai turiu ką tau čia daugiau pasakyti. Iš savęs darai klauną, kaip šizofrenikas seki kas ir kiek deda tau laikų ar dislaikų. Čia raunies ir ieškai chui znajet kokios teisybės. Gavai lopeta spyrį subinėn ir užsip...sk, bet tu tiesiog man toks vaizdas, kad per durnas tą suprasti. Normalus paiimtų ir spjautų ypač prisičiūdines, bet tu matyt ant tiek atsilupęs, kad čia rašinėsi iki kol gausi baną arba išvis nebebus straipsnios. Tai va gal tiek. Eik daržų lieti ir pamokas daryti, bus naudingiau.

Qe

nx gini zmogu jei jam gydytis reikia nuo interneto ir jautrumo, zmogus gyvenimo neturi kad 24h/7d sedet ir ziuret kiekviena posta ir kam cia nuspausti dislike/like. Ne vien as jau cia rasiau pastarosiomis dienom ta tema kaikuriems uzpisa ir maciau ant normaliu komentaru prispaudyta dislike nors ten zmogus padeda kitam zmoguj kazka, isvis kiekivena komentara dislikina matosi gydytis tam Arnui reikia. Tai bsk apsiramink negines draugelio 🤡 prisipažink ne as klounas o tu pritari jo nesamonem. As zinau ka turėjai omeni su savo kaimieciu zodynu bet jis netinkamas kai zmogus mieste gyvena t.t tai patilek siais zodziais. Daugiau neberasysiu nes beviltiska diskusija su tokiais.

QE'nui

Supratai ką reiškia kaimietis, bet vis tiek varai, kad mieste gyvenančiam... Nežinau aš jokio Arno ir nepažysto, tad vadinti jį mano draugeliu jau kvepia šizofrenija. Na bet klaunas yra klaunas. Dėl to klauno, tu čia smile tokius dėlioji, pievas rašai ir t.t., tai tokia ir nuomonė. Elgtumeisi kaip žmogus nieks ir negalvotų apie tai taip. Dar šaudaisi čia belenkaip. O dėl tų like ir dislike, telefonai.eu nuėmė juos, patenkintas? Ramiai jau miegosi? Ir dar vienas apsektas, ką jis nori tą daro. Eik bl kokią paną į pasimatymą pakviesi, gal duos nurimsi truputį, nes kaip mažvaikis čia ieškai problemų žiūriu, kur jų nėra. Arba jei nevykėlis esi rankas turi - naudokis, juk tu ten sugebi pirštais rašiai.

Qe

Tu apsiraminti durneli negali? Tu klounas prisipazink. nx gini ta zmogeli tai atrodo kad draugelis tavo pamąstyk bsk jis vel varo savo suda cia ne as 🤡 o tu jez krist kaip nesupranti.
P.s ismok rasyt klounas o ne klaunas 😂😂. problemu neieskau tik pasakiau kas per lo*as minusuoja gyvenimo neturi. O tu jau iskart usipuolei ginti ta Arneli. Nei jie man trukdo nei ka tik, susidomėjau. O kai jis parase neaiskink man ka noresiu ta darysiu. As būciau nutraukęs pokalbi (aisku parasiau reply ten) bet butu viskas aisku su tokiais dundukais daugiau neatrasyciau. O tu pradejai ginti tai kas cirka uzvire tu dar karta tu? Nebutum rases būčiau palikes ramybej viska. Mastyk 😂

Qe

Tau lohas kuris minusus deda pirstai nenukrito dar? Visus komentarus per visus portalus maigai cj gerai drocini 🤡

Arnas

Neaiskink man cia! kiek noresiu tiek spaudinesiu!

Qe

Tai 🤡🤡 esi ant visko piksti matosi uz kiekviena piskiuka minusuoji grinas 🤡 bravo

QE'nui

Tai, kad tu čia klaunas ir lohas. Kitas net nereaguotų, o tų cirką padarei. O kas cirkuose debiliškiausi? Taip klaunai. Juk net neslepi, kad toks esi.

Arnai,

toliau dislike ir like, kuo daugiau bemegenių dinks iš čia, tuo bus geresnė publika. Tas QE jau susidaro įspūdis, kad padūchintas kažkoks kaimo vaikis. Visų atstūmtas

Qe

Siuksle matau ka cia darai su savo draugeliu.😂😂 nei manes pazisti nei ka. Kaip anas dar istrine savo komentara ilga ilga kazkodel cj pagalvojo kad briedus prisisnekejo grinas klounas aj aj. Nevykeliu paradas sianakt vyksta 😂😂 niekur nedingsiu nesijaudink lopas. Ir uz tiesa piksti ane siuksle jobanas. Kad tu gyvenimu nepatenkintas esi matosi žmogus turi netureti gyvenima kad sitaip spaudeliotu like/dislike. Nors normalus komentaras buna, iškart minusuoji reiskias tau nepatiko jis. Arba visai kita puse pliusini + dedi nors ten nesamoniu prirasyta. Cj tu sedi cia 24h/7d ir ziuri kiekviena posta kur cia ka det ar gi ne 🤡 nevykelis taaisku.

Qe

Nebaigiau sakyt. Sakai kaimo vaikis? Ir atstumtas?
As Vilniuj ir ten gimes ir ant kiek tu susipisai viskuom aj aj nepazinodamas net 😂😂

Čia tam QE

Aišku ne į temą straipsnio, bet toks klausimas iškilo, o tu dročini pirštais? Tai kas čia lohas? :D O dėl minusų ir pliusų, jei nesi durnas be daugybės maigymų sugalvosi, kaip pliusius ar minusus čia dėliot. Bet matyt pas tave tiek galva ir neša tik dročinti, kaip rašai. Dar gerai, kad bent klaunu neapsimeti, kad esi ir kaip parašą savo snukio smailą dėlioji pabaigoje savo idiotiškų komentarų :D Smile lohas :D

Qe

Tu klausyk keptas invalidas. Nx gini ta zmogeli jei jis uz kiekviena komentara minusuoja nors normal yra matosi nepatenkintas viskuom. Draugeli matoi drocintoja atsivede. grini 🤡 friends. Mldc toliau teskit 😂😂.
🤡 cia jus o ne as. jei manot normalu spaudinet 1k like ar dislike. Viena paspaudei fsio.

Čia Tam Qe

Tu nesinervuok taip prisišikęs. Atėjai, norėjai pabūt kietas, gavai burnon, bet kaip specas matyt ir su užimta burna sugebi pūtotis. Klaunas yra klaunas, ane loheli? Raunies čia, gauni atgal. Susiparini, lieji paskui tulžį. Sėdėk ramiai ir niekam neužkliūsi. Dabar kažkokias fantazijas čia rašinėji, prakaiti lieji, kad tik kuo kvailesnis pasiaiškinimas būtų. Norėjo ir sudėjo, gaila, skauda? Nebūk lohas kaip rašai ir nedės. Gal jam pasirodė tavo komentarai debiliški. Tai dabar reikia pykti? Antra iš kur žinai kad jis? Čia jis gal tave dūchina taip, nes matosi, kad truputį gavai šalčio smegenims. Raunies čia dėl šūdų, fantazijas leidi, įžeidinėji. Gal tu netyčia atradai kokį fanatzijos.lt su vibruojančiais ir nesisžinai kas darosi. Na žinai juos čia per visus galus kiša, gal išbandei? Įkalk xanaxo kokio ir būsi ramus, dislike ir like mačiausiai jaudins tave. Sakai draugelį atsivedęs dročini? Tu jau per intiką nustatyti moki kada kas dročina. Juk specas pirštų, ane. Ant kiekvieno dūchinies komentaro žmogau. Užauki.

????

"„Samsung“ vadovai visai išprotėjo: pristatytas produktas, kuris nustebins net ir viską mačiusius" - čia dėl ko vadovai išprotėjo, nustebint kas turėjo, kad džinsai sukurti, ko iki šiol kaip suprantu pagal straipsnio autorių nebuvo ar, kad kišenė atsirado pritaikyta telefonui? Nelabai supratau kas čia tokio šokiruojančio turėjo būt? Nes pagal mane, tai nei džinsai naujiena, nei kišenė kažkokia čia didelis atvejis. Antraštė tai toks jausmas, kad suvaryta žmogaus, kuris pirmą kartą apie džinsus sužinojo, bei kišenes kuriose ir šiaip telefonai telpa. Toks jausmas, kad autorius straipsnis nuo medžio nukrito ir tokie dalykai jį stebina, jam kaip 8 pasaulio stebūklas. Kas kitiems kaip suprantu yra normalu.

Interesantas

Gal kas žino, kada kelnes pasirodys Humanoj?

????

Susidarau įspūdį pagal straipsnio autorių, kad greičiau muziejuje bus, o ne humanoje. Juk pirmą kartą pasaulis tokį stebūklą išvys ar išvydo, kad net vadovai išprotėjo. Galvoju dabar jei Petrikonis nusiųstų Balčiūną į Akropolį kiek dar tokių "genialių" antraščių sukūrtų jos pavaldinys? Spėju daug, juk taip lengvai šokiruojasi kaip suprantu straipsnio autorius. Žiaurus žurnalistinis lygis mano galva.

????

Susidarau įspūdį pagal straipsnio autorių, kad greičiau muziejuje bus, o ne humanoje. Juk pirmą kartą pasaulis tokį stebūklą išvys ar išvydo, kad net vadovai išprotėjo. Galvoju dabar jei Petrikonis nusiųstų Balčiūną į Akropolį kiek dar tokių "genialių" antraščių sukūrtų jos pavaldinys? Spėju daug, juk taip lengvai šokiruojasi kaip suprantu straipsnio autorius. Žiaurus žurnalistinis lygis mano galva.

kubilius

Tylek cibuliau

:D

Čiulbuonėlis susinervino? :D Visada galima tiesiog patylėti, bet turbūt tamsta per durnas, kad tai suprastumėt?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Europiečiai sulaukė pirmosios alternatyvos „iPhone“ įrenginiuose: pagaliau atsirado pirmoji „App Store“ programėlių parduotuvės alternatyva

Lukas Snarskis

2024-04-19, 11:36

0 komentarų

JAV technologijų bendrovė „Apple“ per pastaruosius keletą metų sulaukė nemažai kritikos dėl išmaniuose telefonuose naudojamos uždaros platformos. Kompanija ne karta kritikuota, nes savo įrenginiuose nėra galimybės naudotis trečiųjų šalių aplikacijų parduotuvėmis ar mokėjimų sistemomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Europiečiai sulaukė pirmosios alternatyvos „iPhone“ įrenginiuose: pagaliau atsirado pirmoji „App Store“ programėlių parduotuvės alternatyva

JAV technologijų bendrovė „Apple“ per pastaruosius keletą metų sulaukė nemažai kritikos dėl išmaniuose telefonuose naudojamos uždaros platformos. Kompanija ne karta kritikuota, nes savo įrenginiuose nėra galimybės naudotis trečiųjų šalių aplikacijų parduotuvėmis ar mokėjimų sistemomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

„Apple“ yra priversta laikytis Europos Sąjungoje galiojančio Skaitmeninių rinkų akto, o dar kovo mėnesį įsigaliojo pasikeitimai, kurie atvėrė itin uždaros ekosistemos duris trečiųjų šalių programėlių parduotuvių kūrėjams. Netrukus „iPhone“ turėtojai galės išbandyti vieną iš jų.

Pranešama, jog į „Apple“ išmaniuosius telefonus jau netrukus turėtų atkeliauti „AltStore PAL“ aplikacijų parduotuvė, kuri egzistuoja dar nuo 2019 metus, tačiau prisijungti prie jos buvo ganėtinai sudėtinga. Kaip bebūtų, ją netrukus galės išbandyti daugelis.

„AltStore PAL“ programėlių parduotuvės prieiga kainuos, o mokestis sieks maždaug 1,5 euro. Šis mokestis padengia „Apple“ mokestį, reikalingą „AltStore PAL“ veikti „iOS“ operacinę sistemos naudojančiuose įrenginiuose.

Programėlių parduotuvė taip pat siūlo gilesnę integraciją su „Patreon“, kad padėtų kūrėjams dalytis beta versijos programėlėmis. Kitaip tariant, sutelktinio finansavimo funkcija, kurios nėra numatytojoje „App Store“ parduotuvėje.

Negana to, alternatyviąją programėlių parduotuvę sukūrę kūrėjai savo aplikaciją „Delta“ paleidžia oficialioje „Apple“ aplikacijų parduotuvėje. Vėlgi, pati programėlė nėra nauja, tačiau dabar ji gali egzistuoti „App Store“ platformoje. Tai žaidimų emuliatorius, veikiantis NES, SNES, „Nintendo 64“, „Game Boy“, „Game Boy Advance“ ir „Nintendo DS“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas