„Samsung“ vadovai žino „Apple“ planus: jau visai netrukus galime išvysti įrenginį, kokio „Apple“ asortimente dar nėra buvę

Lukas Snarskis

2022-11-05, 11:54 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų

Pirmieji sulenkiami išmanieji telefonai pasirodė dar visai neseniai, o šiai dienai kone kiekvienas gamintojas yra pristatęs bent po vieną tokį įrenginį. Žinoma, neabejotinas šios rinkos lyderis yra „Samsung“. Tačiau Pietų Korėjos milžinė tikisi jau netrukus sulaukti ir dar didesnės konkurencijos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ vadovai žino „Apple“ planus: jau visai netrukus galime išvysti įrenginį, kokio „Apple“ asortimente dar nėra buvę

Daugelis analitikų prognozuoja, kad „Apple“ jau artimiausiu metu turėtų pradėti intensyvius darbus, kuriant sulenkiamą „iPhone“ modelį. „TF International“ analitikas Ming-Chi Kuo prognozavo, kad pirmieji produktai gali pasirodyti jau kitais metais, tačiau visai neseniai pakeitė savo prognozes. Pastarojo teigimu, „Apple“ sulenkiamus įrenginius galėtų pristatyti ne anksčiau kaip 2025 metai. Tačiau „Samsung“ turi kitokią nuomonę.

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulis galimai turi gerokai patikimesnius šaltinius „Apple“ bendrovėje. Tam įtakos gali turėti ir tai, jog 82 proc. „iPhone 14“ serijos įrenginių ekranų yra pagaminti būtent „Samsung“. Ir dabar pasirodė informacija, jog „Samsung“ tikisi išvysti „Apple“ sulenkiamus įrenginius jau 2024 metais ir atsižvelgiant į šių dviejų milžinių ryšį – tai gali būti itin tiksli informacija.

Tiesa, „Samsung“ tikisi, kad 2024 metais gali debiutuoti sulenkiama „Apple“ planšetė. Tai reiškia, kad išmaniojo telefono su sulenkiamu ekranu iš JAV technologijų milžinės gali tekti luktelti kiek ilgiau. Dar viena įdomi detalė – Ming-Chi Kuo pateikta prognozė gali būti susijusi ir su „Samsung“ turima informacija. Jis tikina, kad sulenkiama „Apple“ planšetė turėtų 9 colių sulenkiamą ekraną, o ji turėtų pasirodyti 2025 metais. Reikėtų neatmesti scenarijaus, jog toks produktas galėtų būti pristatytas 2024 metais, o prekyboje pasirodyti tik metais, ar net dviem, vėliau.

Pasak „The Elec“, visai neseniai įvykusiame susitikime, „Samsung“ teigė, kad sulankstomų įrenginių rinka yra tokia stipri, kad šių įrenginių metinis augimo tempas iki 2025 metų gali pasiekti net 80 proc. Bendrovės atstovai pažymėjo ir tai, jog jaunesni „iPhone“ vartotojai yra linkę iškeisti pastarąjį įrenginį į vieną iš „Samsung“ sukurtų sulenkiamų telefonų, o toks procesas vyksta net tris ar keturis greičiau nei anksčiau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas