Sausio mėnesio telefonų festivalis prasideda: „Samsung“ pristatė pirmąją šių metų naujieną

Lukas Snarskis

2022-01-04, 10:00 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų
Sausio mėnesio telefonų festivalis prasideda: „Samsung“ pristatė pirmąją šių metų naujieną

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ pristatė pirmąjį išmanųjį telefoną šiemet. Nors naujojo „Samsung Galaxy S21 FE“ išleidimas turėjo įvykti dar praėjusiais metais, tačiau dėl įvairiausių problemų, susijusių su komponentų trūkumu, kompanijos atstovai šį modelį pristatė tik šiandien.

Naujasis „Galaxy S21 FE“ pasižymi 6,4 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje jo dalyje, per vidurį, nesunku pastebėti, ir nedidelį asmenukių kameros apskritimą. Čia „Samsung“ įmontavo 32 MP raiškos objektyvą. Gamintojas taip pat pažymi, jog šis įrenginys yra ganėtinai plonas ir tuo pačiu – itin lengvas.

Remiantis „Samsung“ pateikiama informacija, naujasis telefonas yra vos 7,9 mm storio, o jo svoris siekia vos 177 gramus. Palyginimui, 2020 metais pristatytas „Galaxy S20 FE“ buvo 8,4 mm storio bei svėrė 190 gramų. Dizaino sprendimus, lėmusius gerokai plonesnį bei lengvesnį įrenginį, gamintojas vadina „Contour Cut Design“. Verta pastebėti ir tai, jog kamerų iškilimas yra gražiai įlietas į korpusą, nors ir iškilęs, o pati nugarėlė padengta matiniu užbaigimu, kas neleis telefonui taip greitai išsitepti.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi bei, žinoma, pasižymės 5G ryšio technologijos palaikymu. Pirkėjams bus pasiūlytas tik vienas variantas, kuris turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Naujojo „Samsung“ produkto veikimą palaikys 4500 mAh talpos baterija, o pats gamintojas žada, kad pilno įkrovimo pakaks iki dviejų dienų naudojimuisi.

„Samsung Galaxy S21 FE“ nugarėlėje turės tris kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 12 MP raiškos vaizdo jutikliu, kurio dydis siekia 1/1,76 colio. Šis objektyvas palaiko ir optinio vaizdo stabilizavimo galimybę. Greta rasime ir 12 MP plataus kampo kamerą, o trečiasis objektyvas – 8 MP teleobjektyvas su 3x optinio priartinimo galimybe.

Pranešama, kad pigesnis „Samsung“ flagmanas prekyboje pasirodys jau sausio 11 dieną, o jo kaina sieks maždaug 749 eurus. Pirkėjai taip pat galės rinktis iš keturių skirtingų spalvų – baltos, grafito, levandų, o taip pat ir naujos – alyvuogių spalvos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas