Senesni „Samsung” telefonai netrukus fotografuos geriau: atkeliauja didelis atnaujinimas

Senesni „Samsung” telefonai netrukus fotografuos geriau: atkeliauja didelis atnaujinimas

„Samsung” kartu su sausį pristatyta „Galaxy S21” flagmanų šeima pademonstravo ir atnaujintą „OneUI 3.1” vartotojo sąsają. Gera žinia yra tai, kad ji netrukus pasieks ir pernai pristatytus gamintojo aukščiausios klasės modelius bei pasiūlys daugybę kameros naujovių.

„Galaxy S20” ir „Galaxy Note20” serijoms, „Galaxy Z Fold2” ir „Galaxy Z Flip” skirtas atnaujinimas suteiks patobulintą „Single Take” režimą, kuris įrašo iki 15 sekundžių vaizdinės medžiagos ir padedamas dirbtinio intelekto paverčia geriausius momentus nuotraukomis. Kita naujovė - objektų trintukas, kuris leidžia iš nuotraukos pašalinti nepageidaujamus objektus. Kitaip tariant, norint atlikti šį veiksmą, nebereikės įsijungti „Photoshop”.

Nemažiau svarbus patobulinimas - smarkiai pagerintas rankinis fokusavimas ir ekspozicijos valdymas. Nuo šiol vartotojas galės slinkti ekrane į kairę ar dešinę, taip reguliuodamas nuotraukos šviesumą, prieš ją užfiksuodamas. Šiek tiek įdomesnė naujovė yra atsiradęs kelių mikrofonų iš skirtingų prietaisų palaikymas. Pavyzdžiui, garsą filmuotai medžiagai bus galima įrašinėti tiek telefone, tiek „Galaxy Buds” ausinėse esančiais mikrofonais, kas pravers norintiems sukurti kokybišką tinklalaidę.

Malonu ir tai, kad laukia ne tik kameros patobulinimai. Gamintojas pasiūlys pagerintą „Eye Comfort Shield” režimą, kuris reguliuos ekrano išskiriamą mėlynos šviesos kiekį, priklausomai nuo aplinkos apšvietimo, ir taip maksimaliai apsaugos vartotoją nuo akims žalingo ir nemigą sukeliančių mėlynos šviesos spindulių poveikio.

Iš privatumo pusės taip pat laukia keletas naujų dalykų. „Samsung” pridėjo galimybę pašalinti vietovės duomenis iš internete norimos pasidalinti nuotraukos failo, o nauja „Private Share” funkcija leis kontroliuoti, kas gali gauti prieigą prie jūsų turinio ir kaip ilgai. Galų gale, „OneUI 3.1” įgalina „Auto Switch” funkcionalumą „Galaxy Buds+”, „Buds Live” ir „Buds Pro” bevielėms ausinėms - jei turite kelis „Galaxy” prietaisus, pavyzdžiui, planšetę ir telefoną, ausinukai gebės automatiškai prisijungti prie to, kurį tuo metu naudojate. „Galaxy Buds Pro” taip pat gaus „360 Audio” funkcija, kuri pritaikys klausomą garsą, priklausomai nuo galvos padėties.

Gaila, bet kompanija neatskleidė tikslios datos, kada prietaisus pasieks „OneUI 3.1” atnaujinimas, tačiau spėjama, kad tai įvyks per artimiausią mėnesį.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas