Ši „Teams“ savybė pakeis viską: nuotoliniai susirinkimai taps daug efektyvesni

Leonardas Sindaravičius

2021-03-15, 11:40 (atnaujinta 2021-04-27, 00:45)

0 komentarų
Ši „Teams“ savybė pakeis viską: nuotoliniai susirinkimai taps daug efektyvesni

Populiarioji „Microsoft Teams“ vaizdo konferencijų programa netrukus leis įrašant susitikimus padaryti pauzę arba pradėti iš naujo. Pasak forumo „UserVoice“, šiuo metu kūrėjai tebedirba ties šių funkcijų įdiegimu, o programą jos papildys vėliau šiais metais.

Susitikimų įrašymas yra puikus būdas pasidalinti informacija su kolegomis, negalėjusiais dalyvauti, ar tiesiog pakartotinai peržiūrėti turinį vėliau. Deja, nevisad norisi įrašyti visą susitikimą nuo pradžios iki galo, be pertraukų ir su galimais nukrypimais nuo temos.

Galimybė sustabdyti ir pratęsti įrašymą gali pagerinti vėlesnio žiūrėjimo patirtį - pavyzdžiui, jei viduryje susitikimo daroma pertrauka arba keičiasi pranešėjai, šiuo dalykus galima praleisti, jei jie nėra būtini vėlesnei peržiūrai. Tuo pačiu tokios funkcijos dėka būtų galima sumažinti ir failų dydį - šiuo metu įrašinėjant pokalbius per „Teams“ gaunami gan daug vietos užimantys vaizdo įrašai.

Kol kas „Microsoft“ nesuteikia specifinės datos apie naujo funkcionalumo įdiegimą ir sako jog „tai suplanuota vėliau šiais metais.“ Belieka tikėtis, kad su naujiniu nebus uždelsta - kai kurios kitos vaizdo konferencijų programos, pavyzdžiui „Zoom“, jau turi identiškas funkcijas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas