„Sony“ jau ruošiasi kitiems metams? Planuojama pristatyti net tris naujus flagmanus

Lukas Snarskis

2020-08-04, 14:20 (atnaujinta 2022-11-29, 10:02)

2 komentarai (-ų)
„Sony“ jau ruošiasi kitiems metams? Planuojama pristatyti net tris naujus flagmanus

2020 metai yra neabejotinai keisčiausi ir sudėtingiausi metai, todėl nenuostabu, jog daugelis jau pradėjo dėliotis planus kitiems, 2021, metams. Nors dar liko keturi mėnesiai iki naujųjų metų, tačiau „Sony“ jau kurpia strategiją tam ką planuoja daryti kitąmet.

Įdomi informacija apie šį Japonijos gamintoją pasirodė „Android Police“ bendruomenėje, kur vienas iš narių pasidalino turimais gandais apie kitų metų „Sony“ išmaniųjų telefonų serijas. Remiantis pasirodžiusia informacija, kompanijos vadovai ketina į rinką sugrąžinti „Compact“ ir „Premium“ žodžiais pažymėtus modelius.

Japonijos kompanija kiek anksčiau pristatydavo bent keletą savo pagrindinių flagmanų variantų, tačiau nei šiemet nei pernai to nematėme. Vis dėlto, toks sprendimas atrodo ganėtinai logiškas, kadangi daugelis kompanijų pristato daugiau nei vieną savo galingiausių įrenginių variantų. Analogiškai šiemet pasielgė „Samsung“, taip pat ir „Huawei“, o kažką labai panašaus planuoja ir „Apple“.

Ir nors komentaruose sunku rasti teisingos informacijos, tačiau „Android Police“ vartotojo paskelbtas įrašas yra vertas dėmesio. Visų pirma, jis sulaukė palaikymo iš „Androidnext“, o pastaroji bendruomenė dažnai turi karštos informacijos iš „Sony“ stovyklos. Žinoma, toks „Sony“ sprendimas būtų ir pakankamai logiškas, jeigu gamintojas vis dar siekia prikelti savo telefonų verslą.

Primename, jog paskutinį kartą tris flagmanus „Sony“ pasiūlė 2018 metų pradžioje. Tuomet buvo pristatyti trys „XZ2“ serijos išmanieji telefonai – tai įprastinis „XZ2“ modelis, o taip pat ir „XZ2 Compact“ bei „XZ2 Premium“. Jeigu tokie gandai pasitvirtintų, tai kitąmet turėtumėme išvysti kažką labai panašaus į tai.

2 komentarų

Skaitytojas

€, čia su sarkazmu rašai? Nes pixel 4a toks pat niekas vidutinės klasės segmente, kaip Sony darydavo premium klasės telefonų segmente lyginant su kitais: Sausung, Huawei ir t.t flagmanais

Gaila mėtyti pinigus tiems flagmanams. Geriau pristatytų normalų konkurentą Google Pixel 4a telefonui.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas