„Sony“ oficialiai pristatė naujausią savo flagmaną: debiutavo itin galingas „Xperia 1 V“ flagmanas, kuris nustebins ne tik kameromis, bet ir savo kaina

„Sony“ ir toliau bando išsiskirti išmaniųjų telefonų segmente ir tuo metu, kai daug modelių sunku atskirti vienas nuo kito, ir toks požiūris yra sveikintinas. Per pastaruosius porą metų „Xperia“ serija daugiausia dėmesio skyrė trims modeliams – flagmanų 1 serijai, kompaktinei 5 linijai ir vidutinės klasės 10 šeimai.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Sony“ oficialiai pristatė naujausią savo flagmaną: debiutavo itin galingas „Xperia 1 V“ flagmanas, kuris nustebins ne tik kameromis, bet ir savo kaina

„Sony” pristato „Xperia 1 V” – savo pirmąjį flagmaną su naujai sukurtu sudėtiniu CMOS vaizdo jutikliu su 2 sluoksnių tranzistoriaus pikseliais. „Xperia 1 V” yra aprūpintas pažangiausiomis „Sony” technologijomis, atitinkančiomis aukšto lygio kūrėjų poreikius, o tuo pačiu padedantis būsimiems kūrėjams, norintiems su pasididžiavimu filmuoti ar pateikti savo turinį.

„Mes ir toliau teikiame pirmenybę savo klientų poreikiams, o naujasis „Xperia 1 V” užtikrina kito lygio turinio kūrimą, žiūrėjimo patirtį, žaidimų našumą, baterijos veikimo laiką ir garso galimybes”, – sako Yang Cheng, „Sony Electronics Inc.” vaizdo gavimo sprendimų viceprezidentas. – „Išmaniųjų telefonų galimybės ir poreikiai didėja, o su „Xperia 1 V” galimybės kurti nuotraukas ir vaizdo įrašus yra tikrai neribotos.”

Turinio fiksavimo kartelės pakėlimas

„Xperia 1 V” pakelia kartelę dėl naujai sukurto vaizdo jutiklio, vaizduojančio sodrias žmonių, peizažų ir scenų spalvas bei tekstūras net tamsiose vietose. Dėl veiksmingumo esant prastam apšvietimui, kuris yra maždaug dvigubai didesnis, palyginti su ankstesniu modeliui, ir didelės spartos kelių kadrų perdengimo proceso technologijų derinio su „Xperia 1 V” galima padaryti mažai trikdžių turinčią nuotrauką su platesniu dinaminiu diapazonu, kuris prilygsta viso kadro kamerai. 24 mm objektyvas, esantis „Xperia 1 V” nugarėlėje, turi 2 sluoksnių tranzistoriaus pikselių CMOS vaizdo jutiklį „Exmor T mobiliesiems įrenginiams”, kuris yra maždaug 1,7 karto platesnis nei ankstesnis vaizdo jutiklis. Be to, 85–125 mm (F2.3–F2.8) optinio priartinimo objektyvas leidžia fotografuoti ryškius portretus su mažais iškraipymais.

„S-Cinetone”, kuris yra žinomas kinematografams, buvo pritaikytas ir sumontuotas mobiliesiems įrenginiams. Kadangi fotografuojant galima gražiai išreikšti žmogaus odos tekstūrą, galima įrašyti tokį įspūdingą kinematografinį vaizdą, koks jis yra, be spalvų gradacijos. Be to, naujasis jutiklis turi maždaug tris kartus didesnį saturacijos signalo lygį, palyginti su įprastu jutikliu, o unikalus vaizdo kokybės apdorojimas slopina trikdžius, kurie dažniausiai atsiranda tamsiose scenose, todėl yra gaunami gražūs vaizdai su švelniomis spalvomis.

„Xperia 1 V” turi daugybę funkcijų, įskaitant išankstinius spalvų nustatymus tokius kaip „Išradinga išvaizda”, kurie taip pat yra „Alpha” serijos fotoaparatuose, ir didelio našumo realiojo laiko AF (automatinį fokusavimą). Iš anksto nustatyti įvairūs spalvų nustatymai, pvz., spalvotos gėlės ir skaidrus mėlynas dangus arba sukuriama švelni, skaidri apdaila. „Xperia” didelio našumo „Real-time Eye AF” ir „Real-time tracking”vfunkcija leidžia fotografuoti sufokusavus žmogaus akis arba tam tikrą objektą. Naudojant dirbtinio intelekto gylį, kuris analizuoja atstumo informaciją, galima aiškiai sufokusuoti net ir tolimus objektus. Be to, naujai pasiekiamas didelio greičio nepertraukiamas fotografavimas iki 30 kadrų per sekundę su AF/AE sekimu, kad nepraleistumėte nė vienos akimirkos.

Patobulinta vaizdo tinklaraščių patirtis

„Xperia 1 V” atitinka visus kūrėjų poreikius, naudojant „Produkto demonstravimo nustatymą”, kuris yra populiari „Sony” VLOGCAM serijos funkcija, kuri filmuojant perkelia fotoaparato sufokusavimą į gaminį, o ne į apžvalgininko veidą. Be to, šalia galinės kameros yra naujas balso prioriteto mikrofonas. Netgi esant judrioje lauko vietoje kūrėjo balsas yra aiškiai įrašomas, todėl yra lengva pereiti nuo filmavimo prie vaizdo įrašo platinimo. Atliekant YouTube™ tiesioginę transliaciją naudojant vaizdo įrašymo funkciją „Videography Pro”, žiūrinčiųjų pokalbius vienu metu galima peržiūrėti komentarų skiltyje, todėl galima nedelsiant bendrauti su žiūrovais realiuoju laiku. Naudotojo sąsaja taip pat palaiko vertikalų filmavimą, todėl turinį galite filmuoti bet kokia kryptimi: tiek vertikaliai, tiek horizontaliai.

Įtraukianti patirtis

Naujausiame kompaktiškame išmaniajame telefone yra 6,5 colio 4K OLED ekranas, kurio atnaujinimo dažnis yra 120 Hz ir kuris pasižymi mažesniu susiliejimu. Galingas ir žemo triukšmo garsiakalbio stiprintuvas pagerina garso sklaidą ir gylį bei išplečia žemus ir aukštus dažnius, taip sukurdamas dinamiškesnį ir aiškesnį garsą. „Xperia 1 V” siūlo autentišką filmų ir muzikos žiūrėjimo patirtį be papildomo garsiakalbio.

Galinėje pusėje yra funkcionalus lytėjimo dizainas, kuriame yra naudojamas unikalios tekstūros stiklas. Kartu su smulkiais plyšeliais šone jis užtikrina stabilų sukibimą ir apsaugo nuo paslydimo, kai laikote išmanųjį telefoną fotografuodami ar žiūrėdami.

Ilgai veikianti baterija ir galingas procesorius

Nepaisant to, kad naudojamas 4K ekranas, naudojant galingą 5000 mAh bateriją, galima peržiūrėti maždaug 20 valandų nepertraukiamo vaizdo atkūrimo. Jis palaiko belaidį įkrovimą, 30 minučių greitą įkrovimą iki 50 %xii; be to, unikali „Xperia” įkrovimo optimizavimo technologija suteikia techninę vartotojams, turintiems 80 proc. ar daugiau maksimalios talposxiii net po 3 metų.

Pagerinus energijos suvartojimą ir šilumos išsklaidymą, „Xperia 1 V” pasiekia aukštą našumą ir ilgaamžiškumą, taip pat galima filmuoti ilgą laiką, slopinant šilumos susidarymą. Įdiegus „Snapdragon® 8 Gen2 Mobile Platform”, procesoriaus energijos vartojimo efektyvumas buvo padidintas maždaug 40 proc., palyginti su ankstesniu modeliu. Energijos suvartojimas fotoaparato veikimo metu buvo padidintas maždaug 20 proc., o šilumos sklaidos lakšto tūris padidintas maždaug 60 proc., kad būtų užtikrintas pagrindinio įrenginio šilumos išsklaidymo efektyvumas.

Stilingas dangtelis su stovu, skirtas „Xperia 1 V” (XQZ-CBDQ)

Išskirtinis „Xperia 1 V” dangtelis turi rankeną pagrindinio įrenginio apačioje, kad pagerintų filmavimo patirtį. Be įprasto horizontalaus stovo, jis palaiko ir vertikalų stovą, todėl jį lengva naudoti ne tik žiūrint vaizdo įrašus, bet ir tiesioginiam platinimui bei vaizdo pokalbiams. Dangtelio nugarėlė yra tekstūruoto dizaino, kuris yra pritaikytas „Xperia 1 V” korpuso nugarėlėje, todėl originalus įrenginio dizainas nepažeidžiamas net ir pritvirtinus dangtelį. Galimos trys korpusą atitinkančios spalvosxvi.

„Xperia 1 V” bus parduodamas birželio pabaigoje, jo rekomenduojama mažmeninė kaina – 1399 €. Jį bus galima įsigyti juodos, platininės sidabrinės ir chaki žalios spalvos.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas