„Sony“ paskelbė apie netikėtą partnerystę: bendradarbiaus su kadaise lietuvių pamėgta Kinijos bendrove

Lukas Snarskis

2021-10-17, 14:35 (atnaujinta 2021-10-18, 00:17)

3 komentarai (-ų)
„Sony“ paskelbė apie netikėtą partnerystę: bendradarbiaus su kadaise lietuvių pamėgta Kinijos bendrove

Japonijos milžinės „Sony“ telefonų padalinys buvo ganėtinai tylus, o paskutinės naujienos mus pasiekė rugpjūčio mėnesį. Iki šiandien, bendrovės stovykla neturėjo visiškai jokių naujienų, kurios būtų susijusios su išmaniaisiais telefonais. Žinoma, galima būtų paminėti pristatymą Japonijoje, kurio metu buvo pademonstruotas „Xperia 10 III Lite“ modelis, tačiau ir pastarasis buvo bandomas nuslėpti.

Prieš keletą dienų, situacija kiek pasikeitė, mat kompanijos atstovai oficialiai paskelbė apie artėjantį renginį. „Sony“ jungiasi prie krūvos kitų kompanijų ir jau visai netrukus, spalio 26 dieną, ketina pristatyti naują išmanųjį telefoną. Nors informacijos apie spaudos konferenciją vis dar nėra, tačiau japonų bendrovė turi kitokių naujienų.

Pranešama, jog „Sony“ sutarė dėl bendravimo su Kinijos bendrove „Meizu“. Mūsų regione šios veiklos rezultatų nepastebėsime, tačiau Kinijoje „Sony“ telefonai įgaus „Meizu“ sukurtų programėlių ir paslaugų palaikymą, kuris bus naudojamas „Sony Xperia 1 III“ išmaniajame telefone. Taip, tokiu būdu siekia sulaukti daugiau dėmesio Kinijoje.

Remiantis oficialiu kompanijos pranešimu, ši strateginė partnerystė įsigalioja nuo šiandienos, spalio 15 dienos. Tai reiškia, jog Kinijoje parduodami „Xperia 1 III“ modeliai pirkėjus greičiausiai pasieks su „Meizu“ aplikacijomis bei kitomis susijusiomis paslaugomis. Kitaip tariant, „Sony“ telefone, kuris bus parduodamas Kinijos rinkoje, pirkėjai turės prieigą prie „Meizu“ aplikacijų parduotuvės.

Negana to, „Sony“ ir „Meizu“ skelbia, jog ateityje ieškos daugiau bendradarbiavimo galimybių bei bandys pasiūlyti daugiau „Meizu Flyme“ funkcijų bei programėlių kituose „Sony“ produktuose. Akivaizdu, kad tokiu būdu Japonijos milžinė siekia sustiprinti savo pozicijas Kinijoje, kurios nėra pačios geriausios. Tiesa, „Meizu“ jau senokai nebėra tokia galinga bendrovė kaip buvo anksčiau, todėl tikėtis staigių „Sony“ pardavimų augimo būtų kiek naivu.

3 komentarų

Arvydas

Ką siūlo realme ar Oppo,Sony kainuotų 3 kart brangiau....pav Realme GT su snapdragan 888 procesoriumi nupirkau eBay tik už 225 svarus.....

Lauris

As pats turiu senuka sony L1buvo duzes stiklas bet vistiek veike ir dar buvo motine plokste uzluzusi pakeiciau ir viskas tvarkoje yra

Gediminas

Beliko pakeisti bateriją ir korpusą, o taip viskas tvarkoj...
Niekas sony nebeišgelbės. Vieną kartą poziciją užleido ir ate. Kaip LG, Le eco, Motorola ir pan.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas